Siirry pääsisältöön
Laetitia Estate Pinot Noir 2020
Täältä voit helposti tilata Laetitia Estate Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Laetitia Estate Pinot Noir 2020

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Pinot noir Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Laetitia Estate Pinot Noir 2020

Laetitia Estate Pinot Noir 2020 on maailmanluokan punaviini, joka tulee Kalifornian keskustassa sijaitsevalta Laetitia viinitarhalta. Tämä hienostunut ja moniulotteinen viini hurmaa kaikki aistisi ainutlaatuisella alkuperällään, hienostuneella maullaan ja kiehtovalla tuoksullaan.

Laetitia Estate Pinot Noir 2020 syntyy huolellisesti valituista, kypsistä ja ihanteellisista rypäleistä, joiden kasvuolosuhteet ovat täydelliset. Tämä rypälelajike on tunnettu herkästä ja vaikeasti viljeltävästä luonteestaan, mutta Laetitian viinintekijät ovat onnistuneet luomaan mestariteoksen, jossa viinin hienovaraisuus ja kompleksisuus tulevat täysin esiin.

Laetitia Estate Pinot Noir 2020:n maku on täyteläinen ja samettinen, jossa voit erottaa kypsien kirsikoiden, vadelmien ja mausteiden vivahteita. Viinin miellyttävä hapokkuus ja pehmeät tanniinit luovat tasapainoisen ja pitkään kestävän viinikokemuksen. Sen houkutteleva tuoksu täydentää makunautinnon, tarjoten hienovaraisia nuotteja punaisista marjoista ja maanläheisistä aromeista.

Laetitia Estate Pinot Noir 2020 on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen pehmeät tanniinit ja hieno kompleksisuus tekevät siitä täydellisen valinnan grillatulle lohelle, kalkkunalle tai sienipohjaisille ruokalajeille. Voit myös nauttia sitä kevyempien juustojen kanssa tai maustetun tumman suklaan rinnalla.

Tarjoile tämä upea punaviini hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen kaikki hienostuneet maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Laetitia Estate Pinot Noir 2020 on valmis nautittavaksi heti, mutta sillä on myös merkittävä ikääntymispotentiaali, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan viinikellarisi täydennykseksi.

Laetitia Estate Pinot Noir 2020 on loistava esimerkki huippulaatuisesta kalifornialaisesta Pinot Noirista. Sen ainutlaatuinen alkuperä, hienostunut maku, kiehtova tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä ehdottoman suosikin kaikille viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Laetitia Estate Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.