Siirry pääsisältöön
Château du Cauze  2019
Täältä voit helposti tilata Château du Cauze 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château du Cauze 2019

Ranska Saint-EmilionBordeaux Cabernet francCabernet sauvignonMerlot Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot

Om Château du Cauze 2019

Château du Cauze 2019 on korkealaatuinen viinivalinta kaikille viininystäville. Tämän mahtavan viinin juuret juontavat Ranskan Aurignaciin ja se kantaa mukanaan alueen rikasta viiniperintöä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan ruokapöytään sekä erityisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa.

Château du Cauze 2019 tarjoaa herkullisen sekoituksen hedelmäisyyttä ja mausteisuutta. Sen pehmeät tanniinit ja runsas marjaisuus luovat täyteläisen ja tasapainoisen maun, joka saa makunystyrät hurmioitumaan. Viinin voimakas aromi täydentää makunautinnon täydellisesti, jättäen jälkeensä jälkimakua kukkaisilla sävyillä.

Tämä upea viini tekee harmonista liiton monien ruokien kanssa. Sen intensiivinen maku sopii täydellisesti punaisen lihan, kypsymättömien juustojen tai mausteisten kalaruokien seuraan. Château du Cauze 2019 täydentää makumaailmaa herkullisesti ja tekee jokaisesta ateriasta vieläkin nautinnollisemman.

Viinin nauttimisen täydelliseksi kokemukseksi tulisi sitä tarjoilla oikeassa lämpötilassa. Suosittelemmekin nauttimaan Château du Cauze 2019 viinin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Tämä itsevarma ja elegantti viini on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta viinistä unohtumattomissa hetkissä. Château du Cauze 2019 vie sinut matkalle Ranskan viinimaiden rikkaaseen kulttuuriin ja tarjoaa elämyksen, jota et halua jättää väliin.

Täältä voit helposti tilata Château du Cauze 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.