Siirry pääsisältöön
Avondale La Luna 2016
Täältä voit helposti tilata Avondale La Luna 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Avondale La Luna 2016

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Cabernet francCabernet sauvignonMalbecMerlotPetit verdot Pullo 750 ml 14.5% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot, Petit verdot

Om Avondale La Luna 2016

La Luna 2016 on ainutlaatuinen ja houkutteleva viinivalinta, joka tarjoaa maistelijalleen unohtumattoman makuelämyksen. Tämä elegantti viini on valmistettu Härkomst-viinitilalla, joka on tunnettu laadustaan ja osaamisestaan viinintuotannossa.

La Luna 2016:n poikkeuksellinen makuprofiili vie maistelijan matkalle herkullisuuteen ja monimuotoisuuteen. Sen tyylikäs ja hienostunut maku leikittelee marjojen, mausteiden ja tammitynnyreiden sävyillä. Jokainen siemaisu tarjoaa täydellisen tasapainon hapokkuuden ja pehmeyden välillä, joka tanssii hienosti kielellä.

Viinin hienostunut ja moniulotteinen tuoksu tuo mieleen tuoreet marjat, tummat kirsikat ja mausteet. Sen hienovaraiset aromit täyttävät ilman miellyttävällä tavalla ja antavat vihjeitä viinin monipuolisuudesta ja kompleksisuudesta.

La Luna 2016 sopii täydellisesti monen erilaisen ruokalajin kanssa. Sen harmoninen ja monivivahteinen maku tuo esiin parhaimmat puolet liha- ja pastaruokien, kypsennettyjen kasvisten sekä pehmeiden juustojen kanssa. Sen tanniinit ja hedelmäisyys täydentävät ruoan makua ja tarjoavat täysin uusia ulottuvuuksia ruokakokemukselle.

Jotta La Luna 2016 pääsee oikeuksiinsa, suosittelemme sen tarjoilemista viilennettynä 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että viinin maku ja aromit ovat täysin tasapainossa ja saavuttavat täyden potentiaalinsa.

La Luna 2016 on ehdottomasti valinta jokaiselle viininharrastajalle, joka arvostaa laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat unohtumattoman kohtaamisen makujen maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Avondale La Luna 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.