Siirry pääsisältöön
Pickla Pils
Täältä voit helposti tilata Pickla Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pickla Pils

Ruotsi Stockholms länNynäshamns kommun Pullo 500 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pickla Pils

Tervetuloa maailman paras olutiltaan! Pickla Pils on perinteikäs ja laadukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämän oluen alkuperä juontaa juurensa Keski-Euroopan perinteisiin ja taiteeseen.

Pickla Pilsin raikkaus ja luonne tulevat esiin sen maussa, joka on täyteläinen ja tasapainoinen. Olut hemmottelee makunystyröitäsi sitruunaisella ja kukkaisella vivahteella, joka jättää kevyen ja miellyttävän jälkimaun suuhusi. Sen raikas ja pirteä luonne tekee siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokalajeille ja tilanteille.

Pickla Pilsin tuoksu on houkutteleva ja miellyttävä. Sen maltaisen aromin lisäksi voit aistia kevyitä yrttisiä nuotteja, jotka lisäävät oluen kompleksisuutta ja vievät sinut maistelumatkalle.

Tämä olut sopii loistavasti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää erityisesti kevyitä ja raikkaita ruokia, kuten salaattia, mereneläviä ja vaaleita liharuokia. Pickla Pilsin maltainen luonne korostaa ruokien makua ja harmonisoi niiden kanssa täydellisesti.

Pickla Pils tulisi tarjoilla viilennettynä 5-7 asteeseen. Tämä lämpötila tekee oluen mausta tasapainoisen ja auttaa sen virkistävää luonnetta pääsemään oikeuksiinsa. Valitse siis paras lasi, kaada olut hitaasti ja nauti sen täyteläisyydestä ja raikkaudesta.

Pickla Pils on olut, joka hemmottelee makunystyröitäsi ja vie sinut Keski-Euroopan kevyeen ja raikkaaseen tunnelmaan. Sen perinteikkyydestä ja laadusta kumpuava ainutlaatuinen maku saa sinut palaamaan tähän olueen yhä uudelleen. Tartu tilaisuuteen ja nauti Pickla Pilsin tarjoamaa iloa ja herkullisia makuelämyksiä!

Täältä voit helposti tilata Pickla Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.