Siirry pääsisältöön
HIPPING Riesling 2020
Täältä voit helposti tilata HIPPING Riesling 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

HIPPING Riesling 2020

Saksa Rheinhessen Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om HIPPING Riesling 2020

Esittely HIPPING Riesling 2020 - Viini, joka kiehtoo alkuperällään, maullaan, tuoksullaan sekä sopivalla ruokaparilla ja tarjoilulämpötilalla.

HIPPING Riesling 2020 on ainutlaatuinen viini, joka on tuotettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Viinin alkuperä onkin yksi sen suurimmista vetonauloista. Se tulee viljelmiltä, jotka sijaitsevat kauniilla ja aurinkoisilla viinialueilla. Tämä antaa sille erityisen luonteen ja persoonallisuuden.

HIPPING Riesling 2020:n maussa on raikkautta ja hedelmäisyyttä. Sen kevyt ja herkkä aromi tekee siitä miellyttävän juotavan. Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi olla täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen hedelmäisyys ja kevyet sitruksiset vivahteet sopivat erityisen hyvin äyriäisruokien, kevyiden kalaruokien ja salaattien kanssa.

HIPPING Riesling 2020:n tuoksu on eloisa ja houkutteleva. Siinä voi havaita raikkaita sitrusaromeita, persikan makeutta ja kukkien herkkää tuoksua. Tämä tuo viiniin lisää vaikutusta ja tekee siitä miellyttävän haisteltavan.

Kun tarjoat HIPPING Riesling 2020:aa, varmista, että se on oikeassa lämpötilassa. Paras tapa nauttia tämä viini on tarjoilla sitä jäähdytettynä noin 8-10 asteeseen. Tämä auttaa korostamaan sen raikkautta ja hienostuneisuutta. Lisäksi viinin kaunis pullo ja etiketti tekevät siitä viehättävän lisän pöytäkoristeluun.

HIPPING Riesling 2020 on viini, joka tarjoaa sinulle elämyksen parhaita puolia. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä oikea ruokapari ja tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai nautittavaksi arjen keskellä. Kutsu ystäväsi, perheesi tai nauti siitä yksinään. Tämä viini tulee varmasti hurmaamaan sinut ja jättämään jäljen makunystyröihisi.

Täältä voit helposti tilata HIPPING Riesling 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.