Siirry pääsisältöön
Schram’s Mead The Statement
Täältä voit helposti tilata Schram’s Mead The Statement lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Schram’s Mead The Statement

YHDYSVALLAT Pullo 375 ml 14% vol
Pakkaus Pullo

Om Schram’s Mead The Statement

Schram's Mead The Statement on ainutlaatuinen mead-tuote, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä mead on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja huomattavalla taidolla, joka heijastaa tuotteen ylivoimaisen laatua.

Schram's Mead The Statementin alkuperä tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan tarinan. Sen juuret juontavat juurensa muinaisen viikinkikulttuurin perinteisiin ja suomalaiseen historialliseen perintöön. Tuote henkii ylpeyttä ja voimaa, jota vain harvat meadit pystyvät tarjoamaan.

Maut Schram's Mead The Statementissa ovat täyteläisiä ja moniulotteisia. Tasapainoinen makeus ja happamuus tanssivat suloisesti kielelläsi jättäen jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän maun. Tämä mead tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hunajaa, mausteita ja hedelmäisiä vivahteita, jotka tuovat mukanaan suun täyttävän ja houkuttelevan makukokemuksen.

Schram's Mead The Statementin tuoksussa on aistittavissa hienovaraisia hunajan, yrttien ja kukkien tuoksuja. Se houkuttelee sinut seikkailuun ja kiehtoo aistejasi ennen ensimmäistäkään maistamista. Tuote on suunniteltu niille, jotka arvostavat hienostunutta ja houkuttelevaa tuoksua.

Tämä mead sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisenä kumppanina makuparituksille. Se täydentää hienosti erilaisia ​​ruokalajeja, kuten juustoja, pähkinöitä ja kastikkeita, tuoden esiin niiden makuprofiilit. Tuote ansaitsee parhaan mahdollisen palvelun, joten suosittelemme nauttimaan sitä jäähdytettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Schram's Mead The Statement on valinta niille, jotka etsivät erityistä ja elämyksellistä mead-tuotetta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkealaatuinen valmistusprosessi tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon, joka varmasti täyttää vaativimmatkin makuhermot. Kokeile tätä meadiä ja sukella elämykseen, joka vie sinut maagiseen matkaan menneisyyteen.

Täältä voit helposti tilata Schram’s Mead The Statement lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.