Siirry pääsisältöön
Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA

Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa mahtavan makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Ruotsista, Ölsbo Gårdsbryggerin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan. West Coast IPA on yksi panimon kohokohdista, joka näyttää hämmästyttävän kyvyn tasapainottaa sitruksiset ja havumetsäiset maut täydellisesti.

West Coast IPA:ssa on voimakas humalan maku, joka tarjoaa raikkaan ja voimakkaan kokemuksen. Tämä olut on täynnä sitruunan, greipin ja trooppisten hedelmien vivahteita, jotka tanssivat kielen päällä ja herättävät makunystyrät eloon. Lisäksi oluessa on havumetsään viittaavia mänty- ja havupuun makunyansseja, jotka antavat sille ainutlaatuisen luonteen.

Tuoksultaan West Coast IPA on juuri sitä, mitä odottaisi. Se tarjoaa voimakkaan ja tuoreen humalatuoksun, joka täyttää huoneen saapuessaan. Tuoksussa voi aistia trooppisia hedelmiä, havumetsää ja sitrushedelmien raikkautta. Näiden tuoksujen yhdistelmä antaa vihjeen siitä mahtavasta makukokemuksesta, joka on tulossa.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. West Coast IPA:n täyteläinen ja tasapainoinen maku sopii erityisen hyvin mausteisille ruoille, kuten thaimaalaiselle currylle tai tuliselle grillatulle lihalle. Lisäksi se sopii loistavasti mausteisille juustoille tai grillatuille meren antimille, kuten hummerille tai katkaravuille.

West Coast IPA kannattaa nauttia viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa tuomaan esiin oluen monimutkaisemmat maut ja tuoksut. Voit nauttia tästä oluesta lasista tai pullosta, jotta voit arvostaa sen kaunista ja kullankeltaista väriä.

West Coast IPA on todella ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai erityinen ruokahetki, tämä olut täyttää odotuksesi. Astu rohkeasti maailmaan, jossa humala ja sitrus kohtaavat, ja maista Ölsbo Gårdsbryggerin West Coast IPA:n herkullisuus.

Täältä voit helposti tilata Ölsbo Gårdsbryggeri West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.