Siirry pääsisältöön
Eperosa Grenache-Mataro 2019
Täältä voit helposti tilata Eperosa Grenache-Mataro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Eperosa Grenache-Mataro 2019

Australia South AustraliaAdelaide GrenacheMataro Pullo 750 ml 13.2% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Grenache, Mataro

Om Eperosa Grenache-Mataro 2019

Eperosa Grenache-Mataro 2019 on ainutlaatuinen ja hienostunut punaviini, joka tulee Australiasta. Tämä huippulaatuinen viini henkii rikasta perinnettä ja käsityötaitoa viininvalmistuksessa. Sen mausteinen ja herkullinen maku sekä hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan vaativille viininystäville.

Eperosa Grenache-Matarossa maistuvat täyteläinen kirsikka, tummat marjat ja hienostunut mausteisuus, jotka luovat tasapainoisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Tämän viinin täyteläisyys ja samettisuus takaavat sen, että se sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille.

Viinin tuoksussa voi aistia kypsiä kirsikoita, luumuja sekä hienovaraisia yrttisiä vivahteita. Tuoksun elegance ja hienostuneisuus antavat viinille lisäulottuvuutta ja houkuttelevat viininystävät sen lumoihin.

Eperosa Grenache-Mataro sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen rakenne ja hienostuneet maut korostavat erityisesti liharuokien, kuten naudan, lampaan tai sianlihan, makua. Viini sopii myös erinomaisesti pehmeiden juustojen ja mausteisten pataruokien seuraksi.

Tämän upean viinin suositeltu serveringstemperatur on 16-18 asteessa. Tällä lämpötilalla sen mausteiset ja hedelmäiset aromit pääsevät parhaiten esiin tarjoten täydellisen nautinnollisen experience:n. Muista antaa viinin myös hengittää hetki ennen sen nauttimista, jotta sen maut ja tuoksut voivat kehittyä täydellisyyteen.

Eperosa Grenache-Mataro 2019 on ehdoton valinta kaikille viininystäville, jotka arvostavat laadukasta ja hienostunutta punaviiniä. Sen moniulotteinen maku, elegantti tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhla- kuin arkihetkillekin.

Täältä voit helposti tilata Eperosa Grenache-Mataro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.