Siirry pääsisältöön
Cullen Wines Diana Madeleine 2019
Täältä voit helposti tilata Cullen Wines Diana Madeleine 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cullen Wines Diana Madeleine 2019

Australia Western AustraliaSouth West Australia Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Cullen Wines Diana Madeleine 2019

Cullen Wines Diana Madeleine 2019 on upea viinivalinta, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä viini on valmistettu huolellisesta rypäleiden valinnasta ja huippuluokan tuotantotekniikoista. Diana Madeleine 2019 vie sinut matkalle viinin taikuuden maailmaan, jossa jokainen lasillinen herättää eloon upean aromikirjon.

Viinin alkuperä voidaan jäljittää sen nimeen - se on nimetty alkuperäisten omistajien tyttären mukaan. Härkomstiltaan tämä viini tulee lämpimästä ja aurinkoisesta ilmastosta, mikä tuo siihen ainutlaatuisen maun ja tyylikkään luonteen. Diana Madeleine 2019 tarjoaa täyteläisen koostumuksen ja hienostuneen tasapainon hedelmäisten ja mausteisten sävyjen välillä.

Viinin aromiprofiili herättää aistit eloon. Sen herkullinen tuoksu avaa uuden maailman, jossa tuntuu punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, pehmeä ja houkutteleva lähentely. Näitä hedelmiä täydentää hienovarainen mausteisuus, joka tarjoaa miellyttävän kompleksisuuden.

Diana Madeleine 2019 on täydellinen kumppani pöytään. Sen rakenteen ja aromien moniulotteisuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kypsän naudanlihan, karitsan tai vaikka hienostuneen juustolautasen seuraksi. Viinin erinomainen hapokkuus ja pehmeät tanniinit luovat harmonisen liiton ruoan kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Diana Madeleine 2019 viinin lämpötilassa 16-18°C. Tämä lämpötila korostaa viinin moniulotteisia makuja parhaiten, joten voit olla varma siitä, että viinin nauttiminen on aina täydellinen hetki.

Cullen Wines Diana Madeleine 2019 on ylivoimaisen laadukas viinivalinta, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja täydentää täydellisesti ruokakokemuksesi. Anna tämän viinin viedä sinut matkalle viinin taikuuden maailmaan ja nauti jokaisesta lasillisesta täysillä.

Täältä voit helposti tilata Cullen Wines Diana Madeleine 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.