Siirry pääsisältöön
Cullen Wines Amber 2020
Täältä voit helposti tilata Cullen Wines Amber 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cullen Wines Amber 2020

Australia Western AustraliaSouth West Australia Sauvignon blancSémillon Pullo 750 ml 12.8% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc, Sémillon

Om Cullen Wines Amber 2020

Cullen Wines Amber 2020 on upea valinta viinien ystäville, jotka arvostavat laadukkaita makuja ja elämyksiä. Tämä ainutlaatuinen viini saa alkunsa Cullenin viinitilalta, joka sijaitsee Länsi-Australian upeassa Margaret Riverin viinialueella. Tämä alue on tunnettu erityisesti laadukkaista viineistään, ja Cullen Wines on yksi alueen arvostetuimmista tuottajista.

Amber 2020 -viini valmistetaan huolella valikoiduista Chardonnay- ja Semillon-rypäleistä, jotka tarjoavat viinille upeaa monimuotoisuutta ja tasapainoa. Viini kypsyy tammitynnyreissä, mikä antaa sille hienostuneen rakenteen ja mausteisen luonteen. Tuoksussa voi aistia raikkaita sitrus- ja trooppisia hedelmänuotteja, jotka houkuttelevat maistamaan viinin herkullista makua.

Cullen Wines Amber 2020 on elegantti ja moniulotteinen viini, jossa kohtaavat herkulliset hedelmäiset ja mausteiset maut. Viiniä voi nautiskella sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti lukuisille ruokalajeille. Sen hienostunut hapokkuus ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, pastoille ja kevyesti maustetuille kala- ja kanaruokille.

Tämä upea viini on parhaimmillaan tarjoiltuna hieman viilennettynä noin 10-12 celsiusasteen lämpötilassa. Viinin täyteläinen rakenne ja monipuoliset maut pääsevät parhaiten esiin optimaalisessa lämpötilassa.

Cullen Wines Amber 2020 vie sinut makujen matkalle Länsi-Australian kauniiseen viinialueeseen. Sen monimuotoisuus, laatu ja hienostunut luonne tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai nautiskeluun ystävien kanssa. Hemmottele makuaistejasi tällä upealla viinillä ja koe aito viinimatka Länsi-Australiaan.

Täältä voit helposti tilata Cullen Wines Amber 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.