Siirry pääsisältöön
Estrella Damm
Täältä voit helposti tilata Estrella Damm lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Estrella Damm

Espanja Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Estrella Damm

Estrella Damm on tunnettu ja suosittu espanjalainen olutmerkki, joka on valmistettu vuodesta 1876 lähtien. Olut on saanut nimensä perustajansa August Kuenti Damm jr:n mukaan. Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur ovat keskeisiä ominaisuuksia, jotka tekevät tästä oluesta ainutlaatuisen ja herkullisen valinnan.

Ensinnäkin, Härkomst, Estrella Damm on peräisin Barcelonasta, Espanjan aurinkoiselta rannikolta. Tämä olut on valmistettu paikallisista raaka-aineista, kuten mallastetusta ohrasta, humalasta ja vedestä. Tämä antaa oluelle autenttisen ja raikkaan maun, joka kuvastaa täydellisesti Välimeren alueen tunnelmaa.

Toiseksi, Smak ja Doft, Estrella Dammin maussa ja aromissa on mukava tasapaino. Olut tarjoaa pehmeän maltaisen maun, jossa on kevyitä hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä. Lisäksi sen raikas ja kevyt hedelmäinen tuoksu herättää aistit ja houkuttelee maistamaan lisää.

Kolmanneksi, Mat ja serveringstemperatur, Estrella Damm sopii täydellisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku täydentävät hyvin kalaruokia, mereneläviä, salaatteja ja kevyitä pastaruokia. Olut toimii myös erinomaisesti grilliruokien, tapasten ja pizzan seuralaisena. Suositeltu tarjoilulämpötila on noin 4-7 astetta Celsius.

Estrella Damm on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä olutta. Se tarjoaa makuelämyksen, joka vie sinut suoraan Välimeren rantaviivalle. Oli kyseessä sitten rentouttava ilta ystävien kanssa tai herkullinen ateria, Estrella Damm on varma valinta jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Estrella Damm lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.