Siirry pääsisältöön
Vault City Barrel Aged Barleywine
Täältä voit helposti tilata Vault City Barrel Aged Barleywine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vault City Barrel Aged Barleywine

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 375 ml 8% vol
Pakkaus Pullo

Om Vault City Barrel Aged Barleywine

Vault City Barrel Aged Barleywine on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja moniulotteisen juomaelämyksen. Tämä olut on kypsytetty tammitynnyreissä, mikä antaa sille syvän ja monisyisen maun sekä aromin.

Härkomst eli alkuperä tässä oluessa on erittäin tärkeä tekijä sen laadun ja makumaailman kannalta. Vault City Barrel Aged Barleywine on valmistettu tarkoin valittujen ja korkealaatuisten raaka-aineiden avulla. Sen juuret ulottuvat aina Skotlannin upeisiin maisemiin, joiden inspiroimana tämä luksusolut on syntynyt.

Tämä olut tarjoaa vivahteikkaan ja hienostuneen maun, joka hellii makunystyröitä. Siinä voi maistaa tammen vaikutuksen, joka tuo mukaan vaniljan, paahteisen karamellin ja hienostuneet mausteet. Lisäksi sen voimakkaat maltaiset maut sekoittuvat täyteläisten hedelmäisten sävyjen kanssa luoden ainutlaatuisen makuelämyksen.

Voimakas ja aromaattinen tuoksu täydentää tätä hienoa olutta. Vault City Barrel Aged Barleywine tuoksuu karamellille, paahteelle, tammen vaikutukselle sekä hienostuneille mausteille. Sen lumoava tuoksu houkuttelee sinut lähemmäs ja herättää mielenkiintosi.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi ruokaillessa. Sen täyteläinen ja moniulotteinen maku tekee siitä täydellisen valinnan rinnalleen esimerkiksi voimakkaita liharuokia, kypsytettyä juustoa tai jälkiruokia. Sen tasapainoisen makuprofiilin ansiosta tämä olut sopii hienosti myös sellaisille ruokalajeille, joissa tarvitaan tasapainoista ja runsasta makuelämystä.

Oleellista tämän oluen nauttimisessa on myös oikea tarjoilulämpötila. Vault City Barrel Aged Barleywine tulisi tarjoilla noin 12-14 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä auttaa korostamaan oluen moniulotteisuutta ja varmistaa, että jokainen humalapis

Täältä voit helposti tilata Vault City Barrel Aged Barleywine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.