Siirry pääsisältöön
Moët & Chandon Grand Vintage 2015
Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Grand Vintage 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moët & Chandon Grand Vintage 2015

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Moët & Chandon Grand Vintage 2015

Moët & Chandonin Grand Vintage 2015 on elegantti samppanja, joka heijastaa huippulaatua ja perinteiden kunnioitusta. Tämä samppanja on tehty parhaista rypäleistä, joita Champagnen alue tarjoaa, ja siinä on sekoitettu tarkasti valittuja Pinot Noir-, Chardonnay- ja Pinot Meunier -rypäleitä.

Grand Vintage 2015:ssä ilmenee upea Härkomst, joka juontaa juurensa Champagnen ainutlaatuisesta maaperästä ja ilmastosta. Rypäleet on kasvatettu täällä vuosisatojen ajan, luoden viinin, jolla on monipuolinen ja hienostunut maku. Sen rapeat ja raikkaat hedelmät sekä hienostuneet mineraalit ovat tämän samppanjan tunnusmerkkejä.

Tässä samppanjassa Smak on intensiivinen ja monisyinen. Siinä on tasapainoinen yhdistelmä hedelmäisiä ja kukkaisia ​​makuja, kuten sitrushedelmät, omenat ja valkoiset kirsikat, jotka sulautuvat täydellisesti kermaisiin ja paahteisiin vivahteisiin. Jokainen siemaus tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen, joka kukkii suussa ja jättää jälkeensä pitkän, raikkaan jälkimaun.

Grand Vintage 2015:n Doft on intensiivinen ja houkutteleva. Tässä samppanjassa on hienostuneita tuoksuja, kuten trooppisia hedelmiä, hunajaa, pähkinöitä ja kukkia. Siitä huokuu herkkä ja houkutteleva aromi, joka houkuttelee nenää ja herättää aistit.

Tämä samppanja sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille, kuten äyriäisille, vaalealle lihalle ja pehmeille juustoille. Grand Vintage 2015 kannattaa nauttia viilennettynä, noin 8-10 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Moët & Chandonin Grand Vintage 2015 on samppanja, joka todella erottuu joukosta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan juhliin, erityistilaisuuksiin tai vaikka rentouttavaan hetkeen kotona.

Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Grand Vintage 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.