Siirry pääsisältöön
Deutz Brut Classic
Täältä voit helposti tilata Deutz Brut Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Deutz Brut Classic

Ranska Champagne Pullo 375 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Deutz Brut Classic

Deutz Brut Classic on elegantti ranskalainen kuohuviini, joka hurmaa kaikki aistit. Tämä kuohuviini on peräisin Nous-Voyensin kylästä Ranskan samppanja-alueelta, jossa se on valmistettu perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. Deutz Brut Classic tarjoaa ikimuistoisen yhdistelmän hienostunutta makua ja herkkää tuoksua.

Deutz Brut Classicin maku on moniulotteinen ja tasapainoinen. Siinä voi maistaa kypsien hedelmien ja paahdetun leivän vivahteita, joiden rinnalla raikkaat sitrushedelmät tuovat piristävää hapokkuutta. Tämä kuohuviini jättää suuhun miellyttävän pitkäkestoisen jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan toisenkin siemauksen.

Tuoksultaan Deutz Brut Classic on hienostunut ja kukkainen. Siinä voi aistia raikkaita persikan ja aprikoosin aromeja, joiden seassa leijailee hentoja kukkien tuoksuja. Tämä viini on kuin pikkuinen kukka, joka puhkeaa täyteen loistoonsa ja herättää aistit eloon.

Deutz Brut Classic sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää monia ruokalajeja. Sen raikas hapokkuus ja tuore hedelmäisyys tekevät siitä oivan kumppanin merenelävien, vaalean lihan ja hapokkaiden salaattien seuraksi. Lisäksi se voi olla herkullinen juoma juhlapöydän alkumaljaksi tai seuraksi juhlaviin hetkiin.

Tämä kuohuviini tulee tarjoilla viilennettynä noin 6-8 asteessa, jolloin sen aromit ja maku pääsevät parhaiten esiin. Sen pienet ja jatkuvat kuplat tanssivat lasissa, mikä tekee siitä myös visuaalisesti nautittavan kokemuksen.

Deutz Brut Classic on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta, tyylikkäästä ja tasapainoisesta kuohuviinistä. Sen herkullinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

Täältä voit helposti tilata Deutz Brut Classic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.