Siirry pääsisältöön
Roslags Punsch
Täältä voit helposti tilata Roslags Punsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roslags Punsch

Ruotsi Stockholms länNorrtälje kommun Pullo 500 ml 21% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 27.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Roslags Punsch

Roslags Punsch on perinteinen ruotsalainen juoma, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja perinteisellä menetelmällä. Punsch on valloittanut ruotsalaiset sydämet jo vuosisatojen ajan, ja siitä on tullut suosittu juoma myös kansainvälisesti.

Punschilla on ainutlaatuinen maku, joka yhdistää makean ja mausteisen. Siinä on makean karamellisen sokerin, sitruunan ja erilaisten mausteiden täyteläinen sopusointu. Tämä tekee Punschista monipuolisen juoman, jota voi nauttia sellaisenaan tai käyttää cocktailien pohjana.

Roslags Punschilla on houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee aistit. Sen tuoksussa voi aistia sitruunan raikkauden, vaniljan makeuden ja mausteiden lämpimän aromin. Tämä tekee juomasta erittäin houkuttelevan niin maisteluhetkiin kuin sadepäivän piristykseksi.

Punsch sopii erinomaisesti monipuolisen ruokailun seuraan. Sen makeus ja mausteisuus täydentävät herkullisesti erilaisia ruokalajeja - erityisesti juustojen, suklaan ja vaniljan kanssa. Punsch on myös erinomainen valinta jälkiruoan seuraksi tai loppuillan rentoutumiseen.

Roslags Punschia suositellaan nautittavaksi viilennettynä. Optimaalinen lämpötila sen nauttimiselle on noin 12-16 astetta. Viilennys korostaa sen mausteisuutta ja tekee siitä miellyttävän virkistävän juoman kaikille tilanteille.

Roslags Punsch on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä, makujen tarkkuutta ja laatua. Se on juoma, joka tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä ja sopii erinomaisesti juhlatilaisuuksiin tai rauhallisiin hetkiin. Kokeile Roslags Punschia ja sukella ruotsalaiseen juomatraditioon!

Täältä voit helposti tilata Roslags Punsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.