Siirry pääsisältöön
Lydén Distillery Cask Gin
Täältä voit helposti tilata Lydén Distillery Cask Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lydén Distillery Cask Gin

Ruotsi Ljungby kommunKronobergs län Pullo 500 ml 46% vol
Pakkaus Pullo

Om Lydén Distillery Cask Gin

Lydén Distillery Cask Gin on hienostunut juoma, jossa yhdistyvät perinteinen ginin valmistustaito ja moderni käsityön laatu. Tämä gini vie sinut maistelumatkalle Pohjolan salaisuuksiin ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.

Alkuperältään tämä gini kunnioittaa suomalaisia perinteitä ja makuja. Se on taidokkaasti valmistettu luonnonmukaisista ainesosista, jotka tuovat esiin suomalaisen luonnon vahvan ja puhtaan hengen. Tämän ginin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat huolella valittuja ja jäljitettäviä, joten voit nauttia juomasta huoletta.

Lydén Distillery Cask Gin erottuu edukseen myös hämmästyttävän monipuolisella maullaan. Sen hienostunut ja tasapainoinen makuprofiili yhdistelee suomalaisen katajanmarjan klassista raikkautta, kuusenkerkkien eleganttia makeutta ja mehevää karpaloa, jonka hapokkuus antaa juomalle miellyttävän säväyksen. Tämä makuyhdistelmä herättää aistit eloon ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja tyydyttävän jälkimaun.

Lisäksi Lydén Distillery Cask Ginin herkullinen tuoksu avaa oven Pohjolan luonnon rikkauksiin. Sen huumaavat ja raikkaat aromit heijastelevat suomalaisten metsien ainutlaatuista tuoksua. Tämä juoma on kuin kävely kesäisessä metsässä, jossa tuoreet yrtit ja marjat täyttävät ilman puhtaalla ja virkistävällä tuoksullaan.

Lydén Distillery Cask Gin sopii erinomaisesti sellaisenaan nautittavaksi tai erilaisten drinkkien ja cocktailien pohjaksi. Suosittelemme kuitenkin nauttimaan sitä hieman viilennettynä, sillä tämä korostaa sen raikkaita makuja entisestään. Voit tarjoilla sitä esimerkiksi jääpallojen kanssa tai sekoitettuna tonicin tai kuohuviinin kanssa luodaksesi täydellisen maisteluhetken.

Tervetuloa tutustumaan Lydén Distillery Cask Ginin maagiseen maailmaan, jossa suomalaisen luonnon parhaat maut kohtaavat. Tämä juoma vie sinut ainutlaatuiselle makumatkalle, joka jättää jälkensä sydämeesi.

Täältä voit helposti tilata Lydén Distillery Cask Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.