Siirry pääsisältöön
Westland Sherry Wood
Täältä voit helposti tilata Westland Sherry Wood lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Westland Sherry Wood

YHDYSVALLAT Pullo 700 ml 46% vol
Pakkaus Pullo

Om Westland Sherry Wood

Westland Sherry Wood on tyylikäs skotlantilainen viski, joka on luotu suurella intohimolla ja perinteitä kunnioittaen. Tämä ainutlaatuinen viski on valmistettu laadukkaista viskin raaka-aineista, ja se on kypsytetty sherrytynnyreissä täydellisen tasapainon saavuttamiseksi.

Viskin alkuperä antaa sille hienostuneen ja monimutkaisen makuprofiilin. Westland Sherry Woodin maku on täyteläinen ja samettinen, ja siinä on hienovaraisia tammisia ja hedelmäisiä vivahteita. Sherrytynnyreissä kypsynyt viski saa lisäksi ainutlaatuista makeutta ja mausteisuutta.

Viskin aromi on kutsuva ja houkutteleva. Siinä voi aistia kypsien hedelmien, pähkinöiden ja vaniljan vivahteita, jotka yhdistyvät pehmeisiin tammisiin sävyihin. Tämä harmoninen yhdistelmä tekee Westland Sherry Woodista unohtumattoman ja erottuvan.

Tämä hienostunut viski sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi muille herkuille. Sitä voidaan tarjoilla juhlallisissa tilaisuuksissa, rennoissa illanvietoissa tai lahjana erityiselle henkilölle. Westland Sherry Woodin korkeatasoinen laatu ja ainutlaatuinen makuprofiili tekevät siitä ihanteellisen valinnan viskin ystäville ja hienostuneille makunautinnoista nauttijoille.

Viskin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 18-20 °C. Tässä lämpötilassa sen monimutkaiset maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Westland Sherry Woodin seuraksi voi nauttia vaikkapa tummaa suklaata, mausteisia juustoja tai pähkinöitä, jotka täydentävät viskin herkullisia sävyjä.

Westland Sherry Wood on viski, joka hurmaa laadukkailla raaka-aineillaan, aistikkaalla makuprofiilillaan ja huolella valituilla sherrytynnyreillä. Sen ainutlaatuisuus tekee siitä poikkeuksellisen valinnan viskiharrastajille ja kaikille, jotka arvostavat hienostuneita makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Westland Sherry Wood lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.