Siirry pääsisältöön
Universal Riesling  2021
Täältä voit helposti tilata Universal Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Universal Riesling 2021

Saksa Mosel Riesling Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om Universal Riesling 2021

Uniikki Riesling 2021 - Päihdyttävä herkku kaikille aisteille!

Uniikki Riesling 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä Riesling-viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka takaavat sen korkean laadun ja ainutlaatuisen makumaailman.

Härkomst (Alkuperä): Uniikki Riesling 2021 on peräisin kauniilta viinitarhalta, jossa aurinko hellii rypäleitä parhaassa mahdollisessa määrin. Tämän alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet Riesling-rypäleille ja antavat viinille sen erottuvan ominaismaun.

Smak (Maku): Uniikki Riesling 2021 tarjoaa raikkaan ja eloisasti hedelmäisen maun. Sen hieno tasapaino makeuden ja hapokkuuden välillä antaa sille miellyttävän rakenteen ja pitkän jälkimaun. Tässä viinissä voi maistaa trooppisia hedelmiä, sitruunaa ja hunajamelonia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaisille ruoille.

Doft (Tuoksu): Uniikki Riesling 2021 avautuu moniulotteisella tuoksulla, jossa voi aistia persikan, aprikoosin ja vaaleiden kukkien vivahteita. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut nauttimaan jokaisesta. huoahduksesta.

Mat och serveringstemperatur (Ruoka ja tarjoilulämpötila): Tämä viini sopii loistavasti monenlaiseen ruokapöytään. Se täydentää täydellisesti äyriäiset, juustot, kala- ja äyriäisruoat sekä kevyet salaatit. Tarjoilemalla tämän uniikin Rieslingin jäähdytettynä noin 8-10 asteessa saat sen aromit ja maut täysin oikeuksiinsa.

Uniikki Riesling 2021 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja ainutlaatuista viiniä. Sen raikas makumaailma ja monipuolisuus ruokapöydässä tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille tilaisuuksille. Nauti tästä herkullisesta viinistä yhdessä ystävien kanssa ja anna sen viedä sinut matkalle upeiden makujen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Universal Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.