Siirry pääsisältöön
Château Peybonhomme-les-Tours  2020
Täältä voit helposti tilata Château Peybonhomme-les-Tours 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Peybonhomme-les-Tours 2020

Ranska BordeauxBlaye Côtes de Bordeaux Cabernet francMalbecMerlot Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Malbec, Merlot

Om Château Peybonhomme-les-Tours 2020

Château Peybonhomme-les-Tours 2020 on elegantti ja tyylikäs viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä huolella valmistettu viini tulee Ranskan kuuluisalta Bordeaux'n alueelta, joka tunnetaan legendaarisista viineistään. Château Peybonhomme-les-Tours 2020 erottuu joukosta intensiivisellä ja houkuttelevalla aromillaan, jossa voi havaita tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienostunutta mausteisuutta.

Viinin maussa yhdistyvät täyteläisyys, tasapainoisuus ja pitkä jälkimaku. Sen silkkinen tanniinirakenne tekee siitä erittäin miellyttävän juotavan ja sopivan monille erilaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi naudanlihan, lampaan tai riistan kanssa tarjottavaksi.

Château Peybonhomme-les-Tours 2020 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä ja haluavat nauttia hienostuneesta juomasta erityisissä tilaisuuksissa tai rentoutumisen hetkinä ystävien kanssa. Se suositellaan tarjoiltavaksi hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Château Peybonhomme-les-Tours 2020 on osoitus viinintuotannon perinteiden ja intohimon yhdistymisestä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat unohtumattoman makumatkan sinulle ja vieraillesi. Ole valmiina kokeilemaan tätä korkealaatuista Bordeaux'n punaviiniä ja antamaan makuaistillesi unohtumattoman elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Château Peybonhomme-les-Tours 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.