Siirry pääsisältöön
Teerenpeli Mustarinta
Täältä voit helposti tilata Teerenpeli Mustarinta lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Teerenpeli Mustarinta

Suomi Pullo 500 ml 58.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Teerenpeli Mustarinta

Teerenpeli Mustarinta on laadukas suomalainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tämä tislattu viski valmistetaan huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja kypsyy perinteisissä tammitynnyreissä. Mustarinta-viskillä on syvästi juureva maku, joka on täynnä moniulotteisia sävyjä.

Tämä viski saa alkunsa korkealaatuisesta mallasohrasta, joka on huolellisesti valittu suomalaisista viljelyksistä. Sen jälkeen se käy läpi pitkän fermentaatio- ja tislausprosessin, joka takaa sen ainutlaatuisen maun ja aromin. Mustarinta-viskiä leimaa vahva tammisuus, jossa voi maistaa vaniljan, mausteiden ja hunajan vivahteita. Sitä täydentää kevyt savuisuus, joka antaa viskille syvyyttä ja kompleksisuutta.

Mustarinta-viskiä voi nauttia sellaisenaan tai se sopii mainiosti myös erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen vahva maku ja tammisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan suolaisille ja voimakkaammille ruoille, kuten grillattu liha, savustettu kala tai mausteiset juustot. Mustarinta-viski tarjoaa tasapainoisen ja pitkään jälkimaun, joka tekee siitä täydellisen valinnan nautiskeluun yksin tai hyvässä seurassa.

Paras tapa nauttia Mustarinta-viskiä on hieman huoneenlämpöä viileämpänä, noin 15-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viskin eri sävyjen ja aromien tulemaan parhaiten esiin. Voit myös lisätä muutaman pisaran vettä viskin joukkoon, joka avaa sen makuja vielä enemmän.

Teerenpeli Mustarinta on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta suomalaista viskiä, jolla on vahva ja moniulotteinen maku. Sen ainutlaatuinen tammisuus ja syvät aromit tekevät siitä erinomaisen valinnan nautiskeluun eri tilanteissa. Oli kyse sitten rentoutumisesta omassa olohuoneessa tai juhlallisemmissa tilaisuuksissa, Mustarinta-viski tarjoaa unohtumattoman makumatkan suomalaisen viskin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Teerenpeli Mustarinta lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.