Siirry pääsisältöön
Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019
Täältä voit helposti tilata Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019

Ranska Alsace Grand CruAlsace Riesling Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Riesling

Om Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019

Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019 on hieno viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä luokitus Grand Cru takaa viinin korkean laadun ja sananmukaisesti tarkoittaa ”suurta kasvupaikkaa” tai ”suurta satoa”. Riesling-rypäleet on kerätty vuonna 2019 Pfersigbergin viinitarhasta, jonka ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet tämän upean viinin tuottamiseen.

Tämän Rieslingin taianomainen maku hivelee makuhermoja. Viinille ominaiset sitruksiset ja trooppiset hedelmäaromit antavat sille raikkaan ja eloisuutta huokuvan maun. Mausteinen jälkimaku täydentää kokonaisuuden, ja tasapainoinen hapokkuus tekee tästä viinistä miellyttävän ja helposti juotavan.

Hienostunut ja houkutteleva tuoksu korostaa Rieslingin monipuolisuutta. Voit havaita viinin hurmaavat kukkaiset ja mineraaliset aromit, jotka tulevat esille aisteja hivelevässä bouquettissa. Tämä viini herättää mielikuvia kesäisestä puutarhasta ja auringonpaisteesta.

Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019 sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Tarjoile se grillatun kalan, äyriäisten tai vaalean lihan kanssa, ja maista miten sen hienostuneet sävyt täydentävät ruuan makua. Se sopii myös erinomaisesti höyrytettyjen kasvisten, salaattien tai mausteisten aasialaisten ruokien kanssa.

Tämän upean Rieslingin serveringstemperatur on noin 8–10 astetta, jotta sen monipuolinen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista jäähdyttää pullo ennen tarjoilua, jotta voit nauttia tästä herkullisesta viinistä viilennettynä.

Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja monimutkaisia viinejä. Tämä viini ansaitsee ehdottomasti paikkansa viinikokoelmassasi.

Täältä voit helposti tilata Riesling Grand Cru Pfersigberg 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.