Siirry pääsisältöön
Sauvignon Blanc de Lurton  2021
Täältä voit helposti tilata Sauvignon Blanc de Lurton 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sauvignon Blanc de Lurton 2021

Ranska Bordeaux Sauvignon blanc Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Sauvignon Blanc de Lurton 2021

Sauvignon Blanc de Lurton 2021 on raikas ja eloisa valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini saa alkunsa Lurtonin viinitilalta, missä se on huolellisesti valmistettu raikkaiden Languedoc-Roussillonin alueen rypäleiden avulla.

Sauvignon Blanc de Lurtonin väri on vaaleankeltainen ja sen tuoksussa on havaittavissa raikkaita sitrus- ja trooppisia hedelmän sävyjä. Maussa voi aistia herkullisen yhdistelmän sitruunaa, vihreää omenaa ja herukan marjoja, jotka tasapainottavat viinin luontaisen hapokkuuden. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat raikasta ja hedelmäistä valkoviiniä.

Sauvignon Blanc de Lurton on ihanteellinen valinta monille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti tarjottavaksi esimerkiksi salaatteihin, äyriäisruokiin ja vaaleille kaloille. Sen raikkaus ja tasapaino tekevät siitä myös täydellisen kumppanin kesäisille terassihetkille tai kepeille illallisille ystävien kanssa.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tällöin viini pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja sen aromit tulevat täydellisesti esiin.

Sauvignon Blanc de Lurton 2021 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja raikasta valkoviiniä. Sen eloisa maku ja herkulliset hedelmän sävyt tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Sauvignon Blanc de Lurton 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.