Siirry pääsisältöön
Bénédictine D.O.M
Täältä voit helposti tilata Bénédictine D.O.M lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bénédictine D.O.M

Ranska Pullo 500 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 33.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bénédictine D.O.M

Bénédictine D.O.M on laadukas ja perinteikäs likööri, joka tunnetaan ympäri maailmaa ainutlaatuisesta taustastaan ja herkullisesta mausta. Sen juuret juontavat aina 1500-luvulle, kun benediktiinimunkit Ranskassa keksivät tämän salaisen reseptin. Tänä päivänä Bénédictine D.O.M valmistetaan edelleen tarkoin varjeltua salaisuutta noudattaen, joka sisältää yrttejä, mausteita ja hunajaa.

Sen rikas ja monimutkainen maku herättää aisteja ja tarjoaa täydellisen tasapainon makeutta, mausteisuutta ja lämpöä. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä mausteita ja yrttejä tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka sopii niin nautittavaksi sellaisenaan kuin myös cocktaileissa. Bénédictine D.O.M:n huumaava aromi täydentää sen ainutlaatuista makua ja houkuttelee tutkimaan sen monipuolisia ominaisuuksia.

Bénédictine D.O.M on täydellinen juoma nautittavaksi sellaisenaan jääkylmänä tai jäillä, mutta se toimii myös mainiosti cocktaileissa ja tiettyjen ruokien kanssa. Sen rikas ja mausteinen maku sopii erityisesti jälkiruokien, suklaan, juustojen ja vaalean lihan kaveriksi. Sen monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden luoda upeita kokemuksia ja yllättää vieraita ainutlaatuisilla juoma- ja ruokapareilla.

Bénédictine D.O.M on myös täydellinen lahjaidea niille, jotka arvostavat laadukkaita juomia ja perinteitä. Sen tyylikäs pullo ja rikas historia tekevät siitä arvostetun lisän minkä tahansa juomakaapin tai käyttötarkoituksen kokoelmaan.

Kaiken kaikkiaan Bénédictine D.O.M kunnioittaa perinteitään ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka herättää aistit eloon. Sen monipuolisuus ja laatu tekevät siitä loistavan valinnan niin nautittavaksi omaksi iloksi, kuin myös erityisiin tilaisuuksiin yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Täältä voit helposti tilata Bénédictine D.O.M lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.