Siirry pääsisältöön
Petritegi Sidra Natural
Täältä voit helposti tilata Petritegi Sidra Natural lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Petritegi Sidra Natural

Espanja Pullo 750 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Petritegi Sidra Natural

Tervetuloa maistelemaan Petritegi Sidra Naturalia! Tämä ainutlaatuinen juoma on peräisin Espanjasta, Gipuzkoan alueelta, jossa se on valmistettu perinteisin menetelmin jo vuosisatojen ajan. Petritegi Sidra Natural on sidraa, joka on valmistettu 100% paikallisista omenoista, jotka on huolellisesti kerätty ja käsin poimittu.

Petritegi Sidra Naturalin maussa ja tuoksussa on todellinen omenan raikkaus ja luonnollisuus. Omenanmakea maku tasapainottuu kevyellä happamuudella, joka tekee juomasta miellyttävän virkistävän. Juoman värissä näkyy myös omenoiden luonnolliset pigmentit, jotka antavat sille kauniin kullanruskean sävyn. Juoman tuoksu on herkullisen hedelmäinen ja houkutteleva.

Petritegi Sidra Natural sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan seurustelujuomana tai seuraksi monille erilaisille ruoille. Sen helppo juotavuus ja raikas maku tekevät siitä täydellisen valinnan kevyempiin ruokiin, kuten salaattiin, äyriäisiin tai kaloihin. Voit myös kokeilla sitä juustolautasen kera tai vaikkapa tapas-annosten kanssa. Tämä sidra toimii hyvin myös jälkiruokien, kuten omenapiirakan tai juustokakun seurana.

Petritegi Sidra Natural tulisi tarjoilla viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten esiin ja juoma säilyttää raikkauden. Voit nauttia sidrasta perinteisestä astiasta tai kokeilla sitä lasista, joka korostaa juoman kauneutta ja väriä.

Astuessasi maailman Petritegi Sidra Naturalin maailmaan saat nauttia raikkaasta ja herkullisesta juomasta, joka vie sinut matkalle Espanjan omenatarhoille. Tervetuloa kokemaan tämän perinteikkään sidran ainutlaatuinen maku ja tuoksu!

Täältä voit helposti tilata Petritegi Sidra Natural lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.