Siirry pääsisältöön
Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner
Täältä voit helposti tilata Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner on käsityöoluiden helmi, jonka juuret juontavat syvälle pienpanimon perinteisiin. Tämä kultamitalilla palkittu olut on nimetty Nelson Sauvin -humalan mukaan, joka tarjoaa oluelle ainutlaatuisen ja voimakkaan aromiprofiilin.

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner -olut on peräisin Halmstadista, Ruotsista, jossa se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja käsityöhön omistautuneiden oluenvalmistajien toimesta. Olut on fermentoitu alhaisella lämpötilalla, mikä takaa sen raikkaan ja puhdistetun luonteen.

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsnerin maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Nelson Sauvin -humalan tuoma sitruksinen ja hedelmäinen aromi täydentyy hienosti Münchener- ja Pilsnermaltaiden maltainen makeus. Tämä yhdistelmä antaa oluelle tasapainoisen ja miellyttävän jälkimaun.

Olutta kuvaillaan myös sen ainutlaatuisella tuoksulla, joka tuo mieleen trooppiset hedelmäpuut ja hienot viinirypäleet. Nelson Sauvin -humala antaa oluelle voimakkaan tuoksun, joka houkuttelee maistamaan tätä herkullista pilsneriä.

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraa tarjoten monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas luonne ja hienovarainen humalointi tekevät siitä loistavan valinnan tuoreiden salaattien, kalojen ja vaalean lihan, kuten kanan tai sianlihan, kanssa. Tämä olut tuntuu erityisen hyvältä kesäauringossa tai rentouttavassa illanvietossa ystävien kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsnerin lämpötilassa 6–8°C, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Tätä olutta kannattaa maistaa hitaasti, sillä jokainen siemaus paljastaa uusia vivahteita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uniikin ja makumaailmassa seikkailevan käsityöoluen. Sen tasapainoinen maku, intensiivinen aromi ja korkea laatu tekevät siitä ehdottoman suositeltavan valinnan.

Täältä voit helposti tilata Halmstad Brygghus Nelson Sauvin Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.