Siirry pääsisältöön
Horröds Comet Lundabryggeriet
Täältä voit helposti tilata Horröds Comet Lundabryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Horröds Comet Lundabryggeriet

Ruotsi Skåne länLunds kommun Pullo 330 ml 6.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Horröds Comet Lundabryggeriet

Horröds Comet Lundabryggeriet on ainutlaatuinen olut, jonka alkuperä ei jää kenellekään epäselväksi. Tämä vahva ja intensiivinen olut on peräisin Horröds-kylästä, joka sijaitsee Ruotsin kauniilla maaseudulla. Sen valmistukseen käytetään huolella valikoituja raaka-aineita, jotka varmistavat oluen korkealaatuisen maun ja aromin.

Horröds Comet Lundabryggeriet -oluen maussa voi havaita monenlaista sävyä. Se yhdistelee taitavasti makeutta, katkeroa ja hedelmäisiä vivahteita, jotka luovat täydellisen tasapainon jokaiselle olutmausta arvostavalle. Sen voimakas luonne jättää jälkimaun, joka kestää pitkään suussa. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka etsivät uusia elämyksiä ja rohkeasti maailmaa maistelevia makunystyröitä.

Horröds Comet Lundabryggeriet -oluen herkullinen tuoksu vie sinut suoraan käsittämättömien kuohujen maailmaan. Sen intensiiviset aromit täyttävät huoneen ja herättävät aistisi eloon. Sitruuna, karamelli ja havut tuovat oluen tuoksuun syvyyttä ja monimutkaisuutta, joka houkuttelee sinut maistamaan sitä heti.

Tämä ainutlaatuinen olut on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti pihvien, grillattujen lihojen ja voimakkaanjuustoisten ruokien kanssa. Sen vahva maku ja kehittynyt katkeruus tasapainottavat täydellisesti ruoan mausteisuutta ja täydentävät sen makua. Olut on parhaimmillaan tarjoiltuna viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Horröds Comet Lundabryggeriet on todellinen olutelämys, joka herättää aistisi ja vie maailman makuja uusille tasoille. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuolinen maku, ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä tärkeän valinnan jokaiselle olutharrastajalle. Astu Horrödsin maailmaan ja koe oluen uusi aalto.

Täältä voit helposti tilata Horröds Comet Lundabryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.