Siirry pääsisältöön
Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils
Täältä voit helposti tilata Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils

Italia Pullo 750 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils - Laatuolut täydellisellä tasapainolla.

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils on laadukas käsityöolut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon raikkaan maun ja aromikkaan tuoksun välillä. Tämän oluen ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa sen terävän ja raikkaan maun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan oluen ystäville.

Härkomst

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils valmistetaan huolellisesti valitusta ohramaltaasta, joka kasvaa parhaissa kasvuolosuhteissa. Olut kypsytetään perinteisen kellaripilsnerin tyylillä, joka lisää oluen syvää ja monisyistä makua.

Smak och Doft

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpilsin maussa on rikas mallaskehys, jota täydentävät hienovaraiset humalaiset aromit. Olut tarjoaa raikasta ja puhdasta makuelämystä, jossa maistuu hieno maissinen makeus ja miellyttävä katkeruus. Sen jälkimaku on raikas ja kevyen sitruunainen, jättäen suuhusi tyydyttävän tuntemuksen.

Oluesta nouseva tuoksu on raikas ja houkutteleva. Voit aistia hienostuneita maltaisia ​​ja kukkaisia ​​vivahteita, jotka luovat miellyttävän kokemuksen kaikille aisteille.

Mat och serveringstemperatur

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen kevyt, raikas maku sopii hyvin salaattien, merenelävien ja vaalean kalan kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä myös erinomaisen kumppanin kevyen lihan, kuten kanan tai possun, kanssa.

Paras tapa nauttia Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils on tarjoilla se viileänä, noin 7-9 celsiusasteen lämpötilassa. Näin oluen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja varmistavat unohtumattoman olukokemuksen.

Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils on valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita oluita. Sen täydellinen tasapaino ja moniulotteinen maku tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ravintolaruokailuun kuin rentoon illanviettoon ystävien kanssa. Kokeile tätä herkullista olutta ja anna sen viedä sinut matkalle täydelliseen olunmaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Birrificio Mezzavia Primula Kellerpils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.