Siirry pääsisältöön
Kornheddinge Marinen 500
Täältä voit helposti tilata Kornheddinge Marinen 500 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kornheddinge Marinen 500

Ruotsi Staffanstorps kommunSkåne län Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kornheddinge Marinen 500

Kornheddinge Marinen 500 on ruotsalainen perinneolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja valikoivan makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Kornheddingen kauniista kylästä Ruotsin itärannikolla, jossa se on valmistettu vuosisatojen ajan perinteisiä menetelmiä kunnioittaen.

Kornheddinge Marinen 500:n erottuva piirre on sen mahtava maku, joka on täynnä syvyyttä ja monimuotoisuutta. Tämä olut tarjoaa täyteläisen ja pehmeän maun, jossa sekoittuvat hienovaraisesti paahteiset nuotit, hedelmäiset vivahteet ja hienostunut humalainen jälkimaku. Tämä täyteläinen maku kutsuu maistamaan lisää ja antaa käyttäjälle nautinnon, jota hän ei unohda.

Kornheddinge Marinen 500:n houkutteleva tuoksu on kuin alkukesän aamuinen merituuli. Oluesta nousevat esiin kirpeän sitruksiset, havumetsäiset ja miedosti kukkaiset tuoksunuotit, jotka täyttävät ilman raikkaudellaan. Tämä huumaava tuoksu herättää aistit ja valmistaa kehoa nauttimaan oluen herkullisista mauista.

Kyseessä ei ole vain perinteinen olut, vaan Kornheddinge Marinen 500 on myös täydellinen ruokajuoma. Sen monipuolinen makuprofiili tekee siitä täydellisen kumppanin niin kevyille kalaruoille, kuten savulohelle ja simpukoille, kuin myös liharuoille ja erilaisille juustoille. Oluet kannattaa nauttia noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin ne pääsevät oikeuksiinsa ja niiden maut ja aromit pääsevät täydellisesti esiin.

Kornheddinge Marinen 500 on olut, joka kunnioittaa perinteitä, tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja täydentää täydellisesti ruokailuhetkesi. Nauti tästä mahtavasta ruotsalaisesta oluesta ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle makumatkalle meren rannalla.

Täältä voit helposti tilata Kornheddinge Marinen 500 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.