Siirry pääsisältöön
Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021

Portugali AlvarelhãoVinhão Pullo 750 ml 11% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Alvarelhão, Vinhão

Om Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021

Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021 on henkeäsalpaavan kaunis ja herkullinen kuohuviini, joka on peräisin Portugalin Aphrosin viinitilalta. Tämä ainutlaatuinen juoma valloittaa kaikki aistit alkaen sen alkuperästä aina sen hienostuneeseen makuun ja aromiin.

Aphros Phaunus Pet Nat Rosé on valmistettu luomumenetelmin, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä käyttämällä vain luonnollisia hiivoja, mikä antaa sille luonteenomaisen ilmavaan ja kiehtovaan maukkaan.

Sen kaunis vaaleanpunainen väri ja hienostunut kuplita kuohahdus tekevät tästä juomasta täydellisen valinnan juhliin ja erityisiin tilaisuuksiin. Phaunus Pet Nat Rosén raikas ja hedelmäinen aromi huokuu tuoksuvaa kukkaisuutta ja punaisia marjoja.

Maultaan tämä kuohuviini on elegantti ja tasapainoinen. Sen raikas hapokkuus ja pehmeät tanniinit luovat täydellisen harmonian makeiden marjojen ja sitruksisten sävyjen kanssa. Sen pitkä ja jälkimaku jättää suuhun herkullisen ja houkuttelevan jälkimaun.

Aphros Phaunus Pet Nat Rosé sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää monia ruokalajeja. Kokeile sitä kalan, äyriäisten, salaattien tai vaaleiden liharuokien kanssa. Sen monipuolisuuden ansiosta se sopii myös täydellisesti seurustelujuomaksi tai juhlien tervetuliaismaljaksi.

Tämä herkullinen juoma tulisi nauttia viilennettynä, noin 8-10 celsiusasteen lämpötilassa. Tämä varmistaa sen raikkauden ja maun täyttymyksen jokaisella lasillisella.

Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta juomaa, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Nauti tästä lahjasta luonnosta ja mausta Portugaliin Aphrosin viinitilan ihmeellisyyttä lasi kerrallaan.

Täältä voit helposti tilata Aphros Phaunus Pet Nat Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.