Siirry pääsisältöön
Viña Pedrosa Reserva 2017
Täältä voit helposti tilata Viña Pedrosa Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viña Pedrosa Reserva 2017

Espanja Ribera del DueroKastilien-León Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Viña Pedrosa Reserva 2017

Viña Pedrosa Reserva 2017 on erinomainen viini, joka tarjoaa hienostuneen ja monimuotoisen viinikokemuksen. Tämä espanjalainen reserva-viini on valmistettu Tempranillo-rypäleistä, jotka tuovat sille omanlaisensa persoonallisuuden.

Tämän viinin alkuperä on tärkeä osa sen ainutlaatuista luonnetta. Se tulee Pedrosan kaupungista Ribera del Duero -alueelta Espanjassa. Tällä viinialueella on erittäin suotuisa ilmasto, joka antaa viinille runsaan hedelmäisyyden ja tanniinisen rakenteen. Pedrosan rinteiset viinitarhat tarjoavat täydelliset olosuhteet Tempranillo-rypäleiden kypsymiselle.

Viña Pedrosa Reserva 2017:n maku on monimutkainen ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät punaiset marjat, kuten kirsikka ja vadelma, sekä mausteinen vanilja ja suklaa. Tanniinit ovat pehmeät ja harmoniset, mikä antaa viinille hienostuneen ja silkkituntuisen rakenteen. Viinin pitkä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän ja kestävän vaikutelman.

Viña Pedrosa Reserva 2017:n tuoksussa on vivahteita kypsistä marjoista ja mausteista. Se avautuu viehättävillä hedelmäisillä tuoksuilla, kuten luumu ja kirsikka, jotka sekoittuvat hienostuneisiin mausteisiin, kuten mustapippuri, kaneli ja vanilja. Kokonaisuudessaan tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva.

Tämä viini on erinomainen valinta erilaisten ruokien pariksi. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, erityisesti lampaan tai pihvin, kanssa. Viini täydentää myös suussasulavasti voimakkaat juustot, kuten manchego ja gouda. Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 celsiusasteessa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Viña Pedrosa Reserva 2017 on todellinen herkkuviini, joka tarjoaa monia nautinnollisia hetkiä. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokapari tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin erityistilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Viña Pedrosa Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.