Siirry pääsisältöön
Hraesvelgr Swedish single malt 12 years
Täältä voit helposti tilata Hraesvelgr Swedish single malt 12 years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hraesvelgr Swedish single malt 12 years

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 500 ml 57% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Pakkaus Pullo

Om Hraesvelgr Swedish single malt 12 years

Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta on eksklusiivinen viskibrändi, joka edustaa ruotsalaista käsityötaitoa ja omalaatuista makuelämystä. Tämä hieno maltaan viski on ikäännytetty tarkasti valituissa tynnyreissä 12 vuoden ajan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan vaativille viskin ystäville.

Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta on saanut inspiraationsa Pohjoismaiden raikkaasta ja puhdasluonteisesta ilmastosta. Suomalaisella sanalla "Härsöänelävä" nimetty viski viittaa myyttiseen kreikkalaiseen mytologiaan liittyvään olentoon, joka symboloi voimaa ja vapautta. Tämä viski todella heijastaa näitä ominaisuuksia niin maultaan kuin luonteeltaankin.

Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Siinä yhdistyvät pehmeät ja harmoniset mausteet, makeat karamelliniset sävyt sekä tyylikkäät tammisen vaniljaiset vivahteet. Jokainen huolenaihe unohtuu heti kun maistaa tämän hienostuneen viskin ainutlaatuista makua.

Sen lisäksi Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta hemmottelee myös hienostuneilla tuoksuilla. Sen intensiivinen aromi täyttää huoneen ja vie sinut heti Pohjoismaiden metsän rauhoittavaan tunnelmaan. Tämän viskin tuoksu muistuttaa tuoreiden tammitynnyreiden pehmeää puumaisuutta, yhdistettynä lämminsavuisiin ja mausteisiin vivahteisiin.

Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan, hitaasti maistellen. Voit myös suositella sitä yhdistettynä haastavampiin ruokiin, kuten laadukkaisiin juustoihin, savustettuun lihaan tai tummaan suklaaseen. Oikeanlaisella ruokavalinnalla viski saa esiin parhaat ominaisuutensa ja tarjoaa täydellisen harmonian aistilliseen makuelämysten.

Muista nauttia Hraesvelgr Swedish single malt 12 vuotta sopivassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan sitä noin 15-20°C:n lämpötilassa, jotta voit kokea viskin täyteläiset ja monivivahteiset maut täydellisesti.

Täältä voit helposti tilata Hraesvelgr Swedish single malt 12 years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.