Siirry pääsisältöön
St Feuillien Saison Farmhouse Ale
Täältä voit helposti tilata St Feuillien Saison Farmhouse Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

St Feuillien Saison Farmhouse Ale

Belgia Pullo 750 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om St Feuillien Saison Farmhouse Ale

St Feuillien Saison Farmhouse Ale on belgialainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin makunystyröille kuin aistimuksillekin. Tämä olut on saanut inspiraationsa perinteisestä saison-tyylistä, joka on peräisin maatiloilta Belgiasta. Sen raikas ja eloisa maku tekee siitä täydellisen valinnan niin oluen ystäville kuin ensikertalaisillekin.

St Feuillien Saison Farmhouse Ale tarjoaa upean yhdistelmän erilaisia makuja. Sen hedelmäinen ja mausteinen luonne tuo mieleen kypsät persikat, sitrus ja neilikka. Tämä tasapainoinen ja moniulotteinen olut herättää makunystyrät eloon ja jättää jälkeensä raikkaan jälkimaun.

Sen aromaattinen profiili tekee St Feuillien Saison Farmhouse Alesta unohtumattoman juoman. Tuoksussa voi aistia sitrusta, mausteita ja hienostunutta kukkaista tuoksua. Tämä olut tulee varmasti miellyttämään hienostuneita hajuaistejasi.

St Feuillien Saison Farmhouse Ale sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen raikas maku ja mausteiset vivahteet parantavat monien ruokien makua. Se sopii erityisen hyvin äyriäisten, vaalean lihan ja mausteisen ruoan kanssa. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun kanafileen, hummuslevitteen tai tulisen curryn kanssa.

Oikea juomalämpötila on myös tärkeä asia huomioida St Feuillien Saison Farmhouse Alea nautittaessa. Suosittelemme tarjoilemaan tämän oluen noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että pääset nauttimaan sen kaikista mausta ja aromeista parhaalla mahdollisella tavalla.

St Feuillien Saison Farmhouse Ale on todellinen makujen aarre, joka tarjoaa unohtumattoman olutkokemuksen. Sen raikas maku, moniulotteinen tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan niin koti-illoille kuin juhlaviin hetkiin. Kutsu ystävät koolle ja nauttikaa yhdessä tästä belgialaisesta herkusta!

Täältä voit helposti tilata St Feuillien Saison Farmhouse Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.