Siirry pääsisältöön
Château Grillon  2015
Täältä voit helposti tilata Château Grillon 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Grillon 2015

Ranska SauternesBordeaux Pullo 375 ml 13.5% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 11g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015

Om Château Grillon 2015

Château Grillon 2015 on ihastuttava viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on peräisin erityisestä ranskalaisesta viinialueesta ja sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu kertovat tarinansa. Château Grillon 2015 tarjoaa täyteläisen ja monipuolisen maun, jossa on hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä.

Château Grillon 2015 sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienosti punaista lihaa, juustoja ja tummaa suklaata. Viinin runsas maku ja hienostunut rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan illallisten juomaksi tai yksinkertaisesti nautiskeluun rauhallisessa hetkessä.

Jotta voitaisiin nauttia täysin Château Grillon 2015:n ainutlaatuisista ominaisuuksista, suosittelemme tarjoilemaan sen oikeassa lämpötilassa. Tämä viini saavuttaa täyden potentiaalinsa, kun se tarjoillaan hieman alle huoneenlämpötilassa, noin 16-18°C:ssa. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makukokemuksen.

Château Grillon 2015 on viini, joka vie sinut matkalle Ranskan viiniviljelmille, sen huolellisesti valikoitujen rypäleiden ja perinteisen viininvalmistusprosessin ansiosta. Tämä viini on herkullinen, tyylikäs ja korkealaatuinen valinta kaikille viininystäville. Oletko valmis sukeltamaan Château Grillon 2015:n ainutlaatuiseen maailmaan?

Täältä voit helposti tilata Château Grillon 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.