Siirry pääsisältöön
Jenny Nyström Julbrygd
Täältä voit helposti tilata Jenny Nyström Julbrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jenny Nyström Julbrygd

Ruotsi Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jenny Nyström Julbrygd

Jenny Nyström Julbrygd on ainutlaatuinen juoma talvikauden juhliin. Tämä juoma herättää henkiin perinteiset jouluajan maut ja tuokset, joiden kautta voit palata nostalgisiin lapsuuden muistoihin ja luoda uusia ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kesken.

Härkomst, käännettynä "juuriperä", on yksi juoman tärkeimmistä ominaisuuksista. Jenny Nyström Julbrygd on valmistettu perinteiseen Ruotsin joululimppuun käytetyistä maukkaista rukiista ja ohraista. Näiden juurevien viljojen avulla voit aistia juoman syvän, täyteläisen maun, joka täydellisesti täydentää jouluisia herkkuja.

Juoman ainutlaatuinen tuoksu kietoo sinut lämpimään ja kutsuvaan joulutunnelmaan. Voit havaita mausteiden, kuten neilikan, kanelin ja kardemumman, herkullisen sekoituksen, joka antaa juomalle ainutlaatuisen ja houkuttelevan aromin. Juodessasi Jenny Nyström Julbrygdiä, tämä tuoksu täyttää ilman ja saa sinut ajattelemaan puiden kynttilöiden ja lämminhenkisten kohtaamisten tuomaa joulun lumoa.

Jenny Nyström Julbrygd on täydellinen valinta jouluateriaan. Sen syvä maku ja mausteinen tuoksu sopivat täydellisesti yhteen paistetun kinkun, perunalaatikon ja punajuurihyytelön kanssa. Juoma täydentää tämän perinteisen pohjoismaisen aterian ja antaa sille ripauksen juhlan tuntua.

Juoma tulisi nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin esiin. Tämä lämpötila takaa myös sen, että juoma säilyy raikkaana ja tasapainoisena koko nauttimiskokemuksen ajan.

Jenny Nyström Julbrygd on juoma, joka kunnioittaa perinteitä ja tuo jouluun makua, tuoksua ja lämpöä. Ota lasillinen tätä herkullista juomaa ja anna sen johdattaa sinut joulun taianomaiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Jenny Nyström Julbrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.