Siirry pääsisältöön
La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022
Täältä voit helposti tilata La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022

Italia Toscana Sangiovese Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 on elegantti ja houkutteleva roseviini. Tämä viini tarjoaa ikimuistoisen juoma- ja makuelämyksen kaikille roseen ystäville. Sen valmistusprosessi on tarkkaan harkittu ja huolellisesti toteutettu, mikä takaa korkealaatuisen lopputuloksen.

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 valmistetaan huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kasvavat parhailla viininviljelyalueilla. Rypäleet käsitellään hellävaraisesti, jotta niiden aromit ja maut säilyvät mahdollisimman puhtaina ja intensiivisinä.

Tämän roseeviinin maku on eloisa ja raikas, sekä hienostuneen hedelmäinen. Siinä on hyvä tasapaino hedelmäisten ja hapokkaiden piirteiden välillä, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän juotavan. Tämän viinin mukanaan tuoma eleganssi ja täyteläisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan monille erilaisille ruokalajeille.

La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022:lla on myös huumaavan houkutteleva tuoksu. Se tuoksuu raikkaille marjoille, kuten mansikalle ja vadelmalle, sekä kevyille kukkaistuoksuille. Näiden tuoksujen yhdistelmä luo ihastuttavan ja houkuttelevan aromin, joka houkuttelee heti ensimmäisestä haistamisesta lähtien.

Suosittelemme nauttimaan tämän roseviinin viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä antaa viinille mahdollisuuden säilyttää kaikki herkut ja tuoda esiin sen parhaat puolet. La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 sopii erityisen hyvin kevyempien ruokien, kuten salaattien, äyriäisten ja vaalean kalan, seuraksi.

Kokonaisuutena La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 on upea viinivalinta, joka yhdistää eleganssin, raikkuden ja hienostuneen hedelmäisyyden. Sen täydellinen tasapaino tekee siitä erinomaisen valinnan nautittavaksi niin omaksi iloksi kuin juhlallisemmissakin tilaisuuksissa. Tartu tähän tilaisuuteen ja koe tämän roseeviinin ainutlaatuinen lumo jo tänään.

Täältä voit helposti tilata La Spinetta Il Rosé di Casanova 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.