Siirry pääsisältöön
Château de Fesles Bonnezeaux 2015
Täältä voit helposti tilata Château de Fesles Bonnezeaux 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château de Fesles Bonnezeaux 2015

Ranska LoiredalenAnjou-Saumur Pullo 375 ml 12.5% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015

Om Château de Fesles Bonnezeaux 2015

Château de Fesles Bonnezeaux 2015 on poikkeuksellinen ranskalainen viini Loiren laakson sydämestä. Tämä hienostunut punaviini hurmaa sinut heti ensimmäisestä maistelusta. Sen hienostunut maku ja täyteläinen rakenne tekevät siitä tyylikkään valinnan erityisiin tilaisuuksiin ja gourmet-ruokailuihin.

Viinin alkuperä on tärkeä tekijä sen laadun ja ainutlaatuisuuden kannalta. Château de Fesles Bonnezeaux 2015 valmistetaan Loiren laakson sydämessä, alueella, jonka ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet viininviljelyyn. Tämä alue on tunnettu korkealaatuisista ja arvostetuista viineistään.

Château de Fesles Bonnezeaux 2015:n maussa ja tuoksussa on monia hienoja nyansseja, jotka kietoutuvat yhteen täydellisesti. Sen makuprofiili on elegantti ja monimuotoinen, jossa voi erottaa kypsien marjojen, mausteiden ja paahteisen tammen vivahteita. Viinin intensiivinen, mutta tasapainoinen maku jättää pitkän ja miellyttävän jälkivaikutelman.

Tämä hienostunut viini sopii täydellisesti nautittavaksi gourmet-ruokien seurassa. Sen täyteläinen rakenne ja kompleksiset maut tuovat esiin ruokien herkullisuuden ja täydentävät niiden makuprofiilia. Château de Fesles Bonnezeaux 2015 sopii erinomaisesti grillattujen liharuokien, riistan ja kypsien juustojen kumppaniksi.

Oikea serveringstemperatur on myös tärkeä osa viinin nauttimista. Suosittelemme tarjoamaan Château de Fesles Bonnezeaux 2015 -viiniä hieman viilennettynä, noin 14-16 asteessa. Näin viinin eri maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Château de Fesles Bonnezeaux 2015 on todellinen herkkupala kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuoliset maut ja sopivat ruokaparit tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai nautittavaksi hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Château de Fesles Bonnezeaux 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.