Siirry pääsisältöön
Clay Creek Vineyards Zinfandel 2020
Täältä voit helposti tilata Clay Creek Vineyards Zinfandel 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Clay Creek Vineyards Zinfandel 2020

YHDYSVALLAT LodiKalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Clay Creek Vineyards Zinfandel 2020

Clay Creek Vineyardsin Zinfandel 2020 on ensimmäisen luokan punaviini, joka vie sinut makumatkalle kalifornialaisiin viinitarhoihin. Tämä viini tarjoaa täyteläisen ja runsaan makuelämyksen, jolla on elegantti ja moniulotteinen maku. Alkoholipitoisuus on tasapainossa, jolloin viinin tuoma lämpö ja hapokkuus tulevat täydellisesti esiin.

Clay Creek Vineyardsilta peräisin oleva Zinfandel 2020 tarjoaa upean ja houkuttelevan tuoksun. Sen aromiprofiili on herkullisen hedelmäinen, jossa voi aistia kypsiä marjoja, kuten mustikoita ja vadelmia. Lisäksi siinä on hienovaraisia mausteiden ja tammen tuoksuja, jotka luovat miellyttävän ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Tämä Zinfandel sopii erinomaisesti monenlaisiin makuyhdistelmiin. Se on täydellinen pari mausteisille ruoille, kuten grillatulle lihalle, pizzalle tai mausteisille pastoille. Viinin runsas hedelmäisyys ja hyvä hapokkuus tasapainottavat täydellisesti mausteisten makujen voimakkuutta, jolloin ruoan ja viinin yhdistelmä on täydellinen.

Nauti Clay Creek Vineyardsin Zinfandel 2020 viileänä, noin 16-18 asteessa. Tässä lämpötilassa viinin aromit ja maut pääsevät parhaiten esille ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen. Voit nauttia tästä viinistä heti tai antaa sen kehittyä pullossa muutaman vuoden ajan, jolloin sen maut ja aromit kehittyvät entisestään.

Kokonaisuudessaan Clay Creek Vineyardsin Zinfandel 2020 tarjoaa herkullisen ja tasapainoisen punaviinin kokemuksen, joka houkuttelee kaikkia aisteja. Sen moniulotteinen maku ja viehättävä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan ruokailuhetkiin tai nautiskeluhetkeen ystävien kanssa. Ole valmiina kokeilemaan unohtumatonta makumatkaa Kalifornian viinitarhoihin Clay Creek Vineyardsin Zinfandel 2020 kanssa.

Täältä voit helposti tilata Clay Creek Vineyards Zinfandel 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.