Siirry pääsisältöön
Erba Salata Colle Florido 2020
Täältä voit helposti tilata Erba Salata Colle Florido 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Erba Salata Colle Florido 2020

Italia Montepulciano Pullo 750 ml 13% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Montepulciano

Om Erba Salata Colle Florido 2020

Erba Salata Colle Florido 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ikimuistoisen makuelämyksen. Tämä viini on huolella valittu ja valmistettu vuoden 2020 sadonkorjuusta, mikä takaa sen tuoreuden ja intensiivisen maun. Sen syntymäpaikka on upea Colle Florido -viinitila, joka sijaitsee Italiassa, upeiden maisemien ympäröimänä.

Tämän viinin maku on hienostunut ja monivivahteinen. Siinä voi maistaa kesäisten hedelmien, kuten aprikoosien ja persikoiden raikkautta, jotka sekoittuvat taitavasti hienostuneeseen mausteisuuteen. Pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus täydentävät kokonaisuutta, joka jättää jälkeensä pitkän ja harmonisen jälkimaun.

Erba Salata Colle Florido 2020 ei kuitenkaan hurmaa vain maullaan, sillä sen tuoksu on yhtä houkutteleva. Siinä voi aistia herkullisia aromeja, kuten kypsää persikkaa, sitruskukkia ja hienoja yrttisiä vivahteita. Tämä viini kutsuu sinut heti ensi nuuhkaisusta asti matkalle Italian viininvalmistuksen maailmaan.

Tämä elegantti ja hienostunut viini sopii täydellisesti seuraksi monille ruokalajeille. Se kruunaa esimerkiksi kala- ja äyriäisruoat, pastat, kanaruokien sekä pehmeät juustot. Erba Salata Colle Florido 2020 nostaa ruokasi makuelämyksen aivan uudelle tasolle.

Viinin parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan sen viilennettynä noin 10-12 asteessa. Tällä lämpötilalla sen raikkaus ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makumatkan jokaiselle viinin ystävälle.

Erba Salata Colle Florido 2020 alleviivaa Italian viiniperinteiden ja laadun ylivoimaa. Sen monivivahteinen maku, houkutteleva tuoksu sekä monipuoliset ruokaparit tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikenlaisiin juhlahetkiin ja rentoihin illanistujaisiin. Astu Italiaan tämän ainutlaatuisen viinin myötä ja nauti makuelämyksestä, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Erba Salata Colle Florido 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.