Siirry pääsisältöön
Clonakilla O’Riada Shiraz 2021
Täältä voit helposti tilata Clonakilla O’Riada Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Clonakilla O’Riada Shiraz 2021

Australia Southern New South WalesNew South Wales Shiraz Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Clonakilla O’Riada Shiraz 2021

Clonakilla O'Riada Shiraz 2021 on laadukas australialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolella valituista shiraz-rypäleistä, jotka kasvavat Clonakillan viinitarhoilla Australian New South Walesin alueella. Viinitarhojen ilmasto-olosuhteet ja maaperä luovat täydellisen ympäristön rypäleiden kasvulle ja kehitykselle.

Clonakilla O'Riada Shiraz 2021 tarjoaa intensiivisen ja moniulotteisen makuprofiilin, jossa on vivahteita tumman kirsikan, luumun ja mausteiden aromista. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän juotavan. Sen täyteläinen rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät siitä erinomaisen valinnan ruokapöytään tai nautittavaksi sellaisenaan.

Viinin raikas ja houkutteleva tuoksu täydentää sen makuprofiilia. Voit aistia sen hedelmäiset ja kukkaiset aromit, jotka sekoittuvat hienosti mausteiden ja tammen vaniljaisiin vivahteisiin.

Clonakilla O'Riada Shiraz 2021 on täydellinen kumppani erilaisille ruoille. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen yhdistämisen monenlaisiin ruokalajeihin, kuten grillattuun naudanlihaan, lammasruokiin, riistaruokiin ja mausteisiin pastaruokiin. Se täydentää ruoan makua ja tarjoaa tasapainon ruokalajin voimakkuudelle.

Suosittelemme tarjoamaan Clonakilla O'Riada Shiraz 2021 viilennettynä 16-18 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Viinin viilentyessä sen raikkaus ja tasapaino korostuvat, mikä tekee juomisesta vieläkin nautinnollisempaa.

Clonakilla O'Riada Shiraz 2021 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini kaikille laadukkaista punaviineistä pitäville. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhliin kuin rentoihin illallisiin. Anna tälle australialaiselle punaviinille mahdollisuus ja tule löytämään uusia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Clonakilla O’Riada Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.