Siirry pääsisältöön
Månhorns IPA
Täältä voit helposti tilata Månhorns IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Månhorns IPA

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Månhorns IPA

Månhorns IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman maistelukokemuksen. Tämän oluen juuret juontavat juurensa kauas pohjoisen taikamaailmaan, missä kuutamon valo luovuttaa salaperäisen voimansa olueen. Månhorns IPA on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka herättävät eloon oluen rikkaan aromin ja tasapainoisen maun.

Månhorns IPA:lla on ainutlaatuinen tuoksuprofiili, joka sekoittaa raikkaita sitrushedelmiä ja havumetsän tuoksua. Tämä tuo mieleen kesäisen metsäretken ja luo ihanteellisen ilmapiirin oluen nauttimiselle. Juodessasi Månhorns IPA:a sulla on mahdollisuus kulkea metsäisten polkujen halki, kun taika painaa oluen jokaisen kulauksen mukana.

Tämä olut on täydellinen valinta monenlaiseen ruokapöytään. Se sopii erityisen hyvin mausteisille ruuille, kuten grillatulle lihalle tai tulisille kastikkeille. Månhorns IPA:n tasapainoinen maku tasoittaa mausteisia makuja ja täydentää ruokailuhetken täydellisesti.

Oluen täydelliseen nauttimiseen suosittelemme tarjoilulämpötilaksi noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila nostaa esiin oluen monimuotoiset maut ja tekee jokaisesta kulauksesta ainutlaatuisen ja täyteläisen. Muista myös käyttää oikeaa lasia, joka korostaa oluen hienostunutta ulkonäköä ja antaa sinulle täyden makunautinnon.

Månhorns IPA on loistava valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uuden ja jännittävän olutelämyksen. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja alkuperä tekevät siitä erottuvan ja houkuttelevan valinnan jokaiseen tilanteeseen. Ota siis aikaa itsellesi ja sukella Månhorns IPA:n taianomaiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Månhorns IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.