Siirry pääsisältöön
Kwak
Täältä voit helposti tilata Kwak lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kwak

Belgia Pullo 750 ml 8.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
50%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kwak

Kwak on belgialainen olutmerkki, joka tunnetaan sen ainutlaatuisesta alkuperästä, mausta, tuoksusta ja sopivasta ruokaparista. Kwak-olut on peräisin historiallisesta Bosteelsin panimosta, joka sijaitsee idyllisessä Buggenhoutin kylässä Belgiassa. Tämä kutkuttava olut on valmistettu perinteisin menetelmin, joita on vaalittu vuosisatojen ajan.

Kwakin maku on täyteläinen ja monimuotoinen, jossa yhdistyvät makeat maltaiset aromit, kevyt hedelmäisyys sekä hienostunut mausteisuus. Sen tasapainoinen ja samettinen suutuntuma jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Kwakin tuoksussa erottuvat vivahteikkaat maltaiset sävyt, karamelliset nuotit ja hieno humalan tuoksu, jotka herättävät aisteja.

Kwakin kanssa nautittuna ruoan sopivuus on myös osa sen ainutlaatuista kokemusta. Tämä belgialainen erikoisuus sopii erinomaisesti voimakkaasti maustettujen ruokien kanssa. Kwak on täydellinen valinta grilliruoille, juustoille, liharuoille ja suklaaherkuttelulle. Sen monipuolisuus ruokaparina tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia täyteläisestä oluesta täydellisen makuyhdistelmän kanssa.

Kwakin tarjoilulämpötila on tärkeä seikka sen nauttimisen kannalta. Oikean tarjoilulämpötilan varmistaminen tuo esille sen parhaat maut ja aromit. Kwakia suositellaan nautittavaksi noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa oluelle sopivan raikkauden ja samalla paljastaa sen moniulotteiset maut täydellisesti.

Kwakin ainutlaatuisuus perustuu sen perinteikkääseen valmistukseen, monipuolisiin makuvivahteisiin ja sen sopivuuteen erilaisten ruokien kanssa. Tämä belgialainen herkku ei jätä ketään kylmäksi ja tarjoaa ikimuistoisen olutkokemuksen kaikille maistelijoille.

Täältä voit helposti tilata Kwak lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.