Siirry pääsisältöön
Cointreau
Täältä voit helposti tilata Cointreau lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cointreau

Ranska Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 22.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cointreau

Cointreau on tunnettu ranskalainen likööri, jonka alkuperä juontaa juurensa 1800-luvun alkupuolelle. Tämä klassinen juoma valmistetaan huolellisesti valikoiduista appelsiineista, jotka luovat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Cointreaun maussa yhdistyvät makeat ja kirpeät sävyt, joiden ansiosta likööri sopii täydellisesti sekä yksin nautittavaksi että erilaisten drinkkien pohjaksi.

Cointreaun miellyttävä tuoksu on raikas ja hedelmäinen, jossa voi aistia raikkaiden appelsiinien aromin. Se tuo ripauksen purjehtimisen henkeä ja kesäistä tunnelmaa juomahetkeen. Cointreau onkin monelle juoman ystävälle merkki laadukkaasta ja maukkaasta likööristä.

Cointreaun monikäyttöisyys tekee siitä täydellisen kumppanin ruokailuhetkiin. Sen herkullinen maku voi täydentää erilaisia ruokalajeja, erityisesti jälkiruokia. Olipa kyseessä suklaakakku, appelsiini-tuorejuustokakku tai sitruunamarenki, Cointreaulta ei kannata unohtaa valmisteltaessa herkullisia herkkuja.

Cointreauta kannattaa tarjoilla jäähdytettynä tai jopa jääpalojen kanssa, jotta sen raikas maku pääsee parhaiten esille. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti myös coctail-lasi tai pieni liköörilasi. Monet suosituimmat drinkit, kuten Cosmopolitan, Margarita ja Sidecar, hyödyntävät Cointreaun ainutlaatuista makumaailmaa ja tuovat juomaan juhlan tuntua.

Cointreauta voi kutsua liköörien kameleontiksi sen monikäyttöisyyden ja herkullisuuden vuoksi. Se sopii täydellisesti niin juhla- kuin rentoihin hetkiin, tuoden niille aina ripauksen elegancea ja tyylikkyyttä. Olitpa sitten kokenut liköörin ystävä tai vasta tutustumassa tähän juomaan, Cointreau tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Cointreau lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.