Siirry pääsisältöön
Södra Haninge Pilsner
Täältä voit helposti tilata Södra Haninge Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Södra Haninge Pilsner

Ruotsi Stockholms länHaninge kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Södra Haninge Pilsner

Södra Haninge Pilsner on laadukas olut, joka lumoaa suomalaiset oluen ystävät ainutlaatuisella maullaan ja aromillaan. Tämä täyteläinen ja raikas olut on peräisin Södra Haningen idyllisestä pikkukaupungista, joka sijaitsee kaukana pohjoisen karuista maisemista. Pilsnerin valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, jotka huolellisen prosessin avulla muuttuvat täydelliseksi olutkokemukseksi.

Södra Haninge Pilsnerin maku on maultaan tasapainoinen ja pehmeä. Sen raikkaus ja kevyt maltaisuus tekevät siitä helposti nautittavan kesäjuoman, mutta sen syvät sävyt ja pitkä maun jälkimaku takaavat nautinnon myös talven pimeinä iltoina. Pilsnerin tuoksussa on havaittavissa hienovaraisia sitrus- ja ruohomaisia vivahteita, jotka kutsuvat maistamaan tätä herkullista olutta.

Södra Haninge Pilsner sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen raikkaus puhdistaa suun ja korostaa ruoan makua. Kokeile nauttia sitä kevyen kalan, äyriäisten tai salaattien kanssa saadaksesi täydellisen tasapainon makuhermoillesi. Voit myös nauttia Pilsneria grilliruokien, kuten makkaroiden ja lihojen, kanssa, sillä sen kupliva laatu sopii täydellisesti taittamaan grillin mausteiden voimakkuutta.

Sopiva palvelulämpötila Södra Haninge Pilsnerille on noin 4-6 astetta Celsius. Tällä lämpötilalla sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa, ja voit nauttia jokaisesta huikasta täysin rinnoin. Muista tarjoilla Pilsner jääkylmänä, jotta voit kokea sen täydellisyyden jokaisella siemauksella.

Södra Haninge Pilsner on täydellinen valinta oluenystävälle, joka haluaa kokea perinteisen pilsnerin raikkaudella höystettynä ainutlaatuisilla mauilla ja aromeilla. Sillä on tyydyttävä ja täyteläinen maku, joka houkuttelee sinut matkalle Södra Haningen kauniiseen maisemaan jokaisen oluthuikan myötä.

Täältä voit helposti tilata Södra Haninge Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.