Siirry pääsisältöön
Veronica Ortega Kinki 2021
Täältä voit helposti tilata Veronica Ortega Kinki 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Veronica Ortega Kinki 2021

Espanja Kastilien-LeónBierzo GodelloMencía Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Godello, Mencía

Om Veronica Ortega Kinki 2021

Veronica Ortega Kinki 2021 on ainutlaatuinen ja kiehtova viini, joka tempaa sinut mukaansa matkalle sen alkuperään, makuun, tuoksuun ja ruokapareihin. Tämä viini on raikas, eloisa ja täynnä luonnetta, joka osoittaa mestarillisesti valmistajan taidot ja luonnonvoiman kauneuden.

Veronica Ortegan Kinki 2021 -viini on peräisin Ribeira Sacran alueelta Luoteis-Espanjassa, jossa se on kasvanut jylhien vuoristomaisemien keskellä. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille sen ominaisen luonteen. Kinki 2021:n raikas hapokkuus ja rikas aromiprofiili ovat suoraan peräisin alueen viiniköynnöksistä.

Tämä upea viini on täynnä tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja vadelmaa, jotka luovat sen täyteläisen ja houkuttelevan maun. Lisäksi Kinki 2021:n tuoksussa voi aistia mausteiden ja kevyen savuisuuden vivahteita, jotka tekevät siitä entistä mielenkiintoisemman.

Veronica Ortega Kinki 2021 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja intensiivisyys tekevät siitä hyvän kumppanin esimerkiksi grillatulle lihalle, paistetuille sienille tai kesäisille salaateille. Viini on myös erinomainen valinta tapasten tai kovien juustojen kanssa nautittavaksi. Suosittelemme tarjoilemaan Kinki 2021 -viiniä noin 14-16 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät parhaiten esille.

Veronica Ortega Kinki 2021 on viini, joka hurmaa sinut heti ensimmäisestä maistiaisesta. Sen ainutlaatuinen tausta, intensiivinen maku ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan vaativammallekin viinin ystävälle. Ota siis lasillinen Kinki 2021 -viiniä ja anna itsesi uppoutua sen herättämään matkaan makujen maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Veronica Ortega Kinki 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.