Siirry pääsisältöön
Värmdö Weisse
Täältä voit helposti tilata Värmdö Weisse lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Värmdö Weisse

Ruotsi Värmdö kommunStockholms län Pullo 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Värmdö Weisse

"Värmdö Weisse on raikas ja herkullinen olut, joka tulee Värmdön panimolta Ruotsista. Tämä olut tarjoaa täydellisen tasapainon maukkaiden makujen ja houkuttelevan tuoksun välillä. Värmdö Weisse on valmistettu perinteisellä vehnähiiva-fermentointimenetelmällä, mikä antaa sille herkullisen ja raikkaan maun.

Värmdö Weisse tarjoaa raikkaita sitrushedelmäisiä vivahteita, kuten sitruunaa ja appelsiinia, sekä kevyen mausteisen sävyn. Sen tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, jossa voi havaita vehnän ja sitrushedelmien tuoksuvivahteita.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen raikas maku ja kevyen mausteinen sävy tekevät siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kalaruokien, salaattien ja kevyiden kasvisruokien kanssa. Se sopii myös täydellisesti pizza-, pasta- ja sushiruokien seuraksi.

Värmdö Weisse tulisi nauttia viilennettynä noin 5-7 asteen lämpötilassa, jotta sen raikkaat maut pääsevät täysin esiin. Tämä olut tarjoaa virkistävän juomaelämyksen, joka sopii täydellisesti nautittavaksi esimerkiksi kesäpäivänä aurinkoisella terassilla tai rentouttavan illanvieton aikana.

Värmdö Weisse on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät raikasta ja maukasta vaihtoehtoa. Sen houkutteleva tuoksu, herkullinen maku ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä todellisen tyytyväisyydenlähteen. Voit nauttia tämän oluen seurasta ympäri vuoden ja se saa sinut varmasti haluamaan lisää."

Täältä voit helposti tilata Värmdö Weisse lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.