Siirry pääsisältöön
Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020
Täältä voit helposti tilata Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020

Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020 on laadukas ja ainutlaatuinen viini, joka tulee Flyingen viinitilalta. Tämä viini on valmistettu käsityönä vuoden 2020 satoa käyttäen, ja se on tallettanut alueen ainutlaatuisen maaperän ja ilmaston piirteet yksilölliseen makuunsa.

Tämän viinin maussa voi havaita herkullisia hedelmäisiä sävyjä, kuten kypsää luumua, kirsikkaa ja punaista marjaa. Tervetullut tanniinisävy antaa viinille lisäulottuvuutta ja syvyyttä. Sen tasapainoinen hapokkuus viehättää makunystyrät ja tekee tästä viinistä erinomaisen kumppanin monille ruoille.

Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020:n ainutlaatuinen tuoksu kietoo sinut viehättävän kukkaistuoksuun ja hienostuneisiin mausteisiin. Voit havaita kevyitä laventelin vivahteita ja ripauksen vaniljaa, mikä lisää tämän viinin houkuttelevuutta. Tämä tuoksu tekee viinistä miellyttävän ja hienostuneen valinnan jokaiseen tilaisuuteen.

Tämä upea viini sopii loistavasti erilaisiin ruokalajeihin. Se täydentää täydellisesti pähkinöiden ja juustojen lukemattomia makuja, kuten brie- tai goudajuustoa. Lisäksi sen hienostunut maku sopii erinomaisesti liharuokiin, kuten grillattuun punaiseen lihaan tai mureaan porsaankylkeen. Voit myös nauttia tämän viinin seurassa herkullista tummaa suklaata tai vaaleaa marjapiirakkaa.

Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020 tulisi nauttia viileässä lämpötilassa, noin 16–18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viiniä säilyttämään täyden makuprofiilinsa ja tuoksunsa. Voit avata pullon ja antaa sen hengittää hetken ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täydellisesti esille.

Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020 on ainutlaatuinen viini, joka vie sinut maistelemaan Flyingen viinialueen lumoavaa maaperää ja ilmastoa. Sen monipuolinen maku sopii erinomaisesti erilaisiin ruokalajeihin ja tarjoilutapoihin. Tarjoile tämä viini ystävillesi ja nauti aidosta makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Pegasus Natur Ek Flyinge Vingård 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.