Siirry pääsisältöön
Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018
Täältä voit helposti tilata Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018

Yhdistynyt kuningaskunta England ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018

Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018 on erinomainen valinta niille, jotka nauttivat eleganssista ja monimutkaisuudesta samanaikaisesti. Tämä herkullinen kuohuviini on peräisin Busi Jacobsohnin perinteikkäästä viinitilasta. Sen ainutlaatuinen sekoitus viinirypäleitä ja huolellinen käsittely tekevät tästä vuosikerrasta todellisen taideteoksen.

Härkamst-osiosta voit lukea, että tämä kuohuviini on peräisin erityisestä viljelyalueesta, jolla on optimaaliset olosuhteet rypäleiden kasvulle. Näillä alueilla viinirypäleet saavat täydellisen tasapainon auringonvalon ja sopivan lämpötilan välillä, mikä johtaa korkealaatuisten viinien valmistukseen.

Smak- ja Doft-osioiden avulla voit tutustua tämän kuohuviinin ainutlaatuiseen makuprofiiliin ja aromiin. Sen hienostunut tyyli tarjoaa raikkaita sitrushedelmien vivahteita, sekoitettuna herkullisten hedelmäisten makujen kanssa. Samalla se tarjoaa hienovaraisia ​​pronssiin ja paahtoleipään liittyviä aromeja, jotka antavat sille syvyyttä ja monimuotoisuutta.

Mat och serveringstemperatur -osiolla tarjotaan suosituksia siitä, millaisten ruokien kera tämä kuohuviini sopii parhaiten ja millä lämpötilalla sitä tulisi tarjoilla. Sen raikas ja hienostunut luonne tekee tästä kuohuviinistä täydellisen kumppanin merenelävien, aperitiivien ja keveiden juustojen kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan sitä viilennettynä 6–8 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018 on ehdottomasti valinta niille, jotka arvostavat korkealuokkaista kuohuviiniä, joka yhdistää monimutkaisuuden ja eleganssin. Tämä ainutlaatuinen vuosikerta tarjoaa unohtumattoman makumatkan ja täydellisen nautintoelämyksen. Osta pullollinen tätä herkullista kuohuviiniä ja hemmottele itseäsi tai jakamalla se ystävien kanssa erityisissä tilaisuuksissa.

Täältä voit helposti tilata Busi Jacobsohn Cuvée Brut 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.