Siirry pääsisältöön
Ottakringer Helles
Täältä voit helposti tilata Ottakringer Helles lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ottakringer Helles

Itävalta Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ottakringer Helles

Ottakringer Helles on perinteikäs ja herkullinen olut Itävallasta. Tämä olut on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista sekä pitkän linjan käsityöperinteeseen perustuvilla valmistusmenetelmillä. Sen alkuperäinen raaka-ainekoostumus ja korkea laatu tekevät siitä ensiluokkaisen valinnan oluentuntijoille ja niille, jotka arvostavat perinteiden kunnioittamista ja aitoja makuja.

Ottakringer Hellesin maku on pehmeä, tasapainoinen ja miellyttävän maltaisen humalainen. Sen täyteläinen ja samettinen koostumus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon nautittavaksi niin sellaisenaan kuin ruokapöydässäkin. Olut jättää jälkimaun, joka saa sinut haluamaan lisää.

Ottakringer Hellesin tuoksussa kohtaavat maltaisuus ja mieto yrttisyys. Sen miellyttävä tuoksu kutsuu sinut tutustumaan sen makumaailmaan ja kokeilemaan sen vaikuttavaa kokonaisuutta.

Ottakringer Helles sopii loistavasti monenlaisten ruokien kanssa. Sen maltainen maku ja raikas humalointi täydentävät täyteläisiä liharuokia ja grilliherkkuja. Se on myös ihanteellinen kumppani aasialaisille ruokalajeille, kalaruoille ja kevyemmille salaatteille.

Ottakringer Helles kannattaa nauttia viilennettynä noin 7-9 asteessa, jotta sen rikas maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Sen raikas ja pehmeä luonne tekee siitä loistavan valinnan rentoutumiseen päivän päätteeksi tai juhlistamaan erityisiä hetkiä ystävien kanssa.

Ottakringer Helles on olut, joka yhdistää perinteet, laadun ja aitojen makuelämysten nautinnollisella tavalla. Nauti tästä Itävallan helmisestä oluesta ja anna sen viedä sinut herkullisen olutmatkan pariin!

Täältä voit helposti tilata Ottakringer Helles lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.