Siirry pääsisältöön
Moss Wood Amy’s 2021
Täältä voit helposti tilata Moss Wood Amy’s 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moss Wood Amy’s 2021

Australia Cabernet sauvignonMalbecMerlotPetit verdot Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot, Petit verdot

Om Moss Wood Amy’s 2021

Moss Wood Amy's 2021 on ainutlaatuinen viini, jolla on vankka perusta. Tämä viini on peräisin Moss Woodin viinitarhalta, joka tunnetaan laadukkaiden viinien tuottajana. Amy's 2021 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka on viljelty erinomaisissa olosuhteissa.

Tämän viinin maku on monimuotoinen ja tasapainoinen. Siinä on raikkaita hedelmäisiä sävyjä, kuten kypsää omenaa ja sitrushedelmien vivahdetta. Amy's 2021 tarjoaa myös hienostuneita mausteisia ja kukkaisten sävyjä, jotka täydentävät sen eleganssia.

Viinin aromaattinen profiili on houkutteleva ja intensiivinen. Sen tuoksussa voi aistia kypsien hedelmien, kuten persikan ja päärynän, sekä hienojen yrttien ja subtiilien mausteiden sävyjä. Näiden elementtien yhdistelmä luo herkullisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Amy's 2021 sopii moniin eri ruokalajeihin. Se täydentää hienosti kevyempiä kalaruokia, kuten grillattua lohta tai sitruunapippurilla maustettua merianturaa. Viini harmonisoituu myös täyteläisten salaattien ja pehmeiden juustojen kanssa. Sen raikas hapokkuus ja moniulotteinen maku tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisille ruokakokonaisuuksille.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille. Muista myös antaa viinille hieman aikaa hengittää, jotta sen monimuotoisuus ja kompleksisuus tulevat täysin esiin.

Moss Wood Amy's 2021 on viini, joka tarjoaa vaikuttavan kokemuksen niin viinin ystäville kuin harrastajillekin. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkealaatuinen valmistus tekevät siitä erinomaisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen. Nauti tästä viinistä erityisissä hetkissä tai jakamalla se ystävien kanssa - sen monipuolisuus ja laatu tekevät siitä varmasti unohtumattoman.

Täältä voit helposti tilata Moss Wood Amy’s 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.