Siirry pääsisältöön
Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt
Täältä voit helposti tilata Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 500 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt

Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt on laadukas ja käsintehty olut, joka yhdistää perinteisen ruotsalaisen ruoan ja malttaamattoman ohran. Tämä olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja se tarjoaa ainutlaatuisen maun, tuoksun ja alkuperän kokemuksen.

Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Maltilla on vahva ruotsalainen identiteetti, joka heijastuu sen alkuperässä, maussa ja tuoksussa. Tämä olut on valmistettu perinteisten ruotsalaisten reseptien mukaan, ja sen raaka-aineet tulevat pääosin Ruotsista. Oluesta voi siis aistia Ruotsin luonnon ja ruokakulttuurin maagisen yhdistelmän.

Sen maussa ja tuoksussa yhdistyvät raikkaat ja hedelmäiset vivahteet sekä hienostuneet maltaiset sävyt. Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt tarjoaa tasapainoisen ja miellyttävän makuelämyksen, jonka avulla voit kokea ruotsalaisen olutperinteen parhaat puolet.

Tämä tuote sopii erinomaisesti nautittavaksi ruokapöydässä. Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Maltin mahtava makuprofiili täydentää täydellisesti ruotsalaisia ruokia, kuten silakkaa, hapansilakkaa, mätiä ja muita mereneläviä. Olut toimii myös mainiosti seurana vaalealle lihalle, kuten kanalle tai possulle. Huolellisesti valittu ruokavalinta parantaa oluen makua entisestään ja takaa unohtumattoman aterian.

Suosittelemme Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Maltia nautittavaksi viilennettynä mutta ei jääkylmänä. Optimaalinen lämpötila oluelle on noin 7-10 astetta. Tässä lämpötilassa oluen maut ja aromit tulevat parhaiten esiin, joten voit nauttia täysin sen monipuolisesta makumaailmasta.

Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt on siis erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea aitoa ruotsalaista laatua ja ainutlaatuista makumaailmaa. Tätä olutta nauttiessa voit upota syvälle Ruotsin ruokakulttuurin ja perinteen tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Gustafs Pilsner Qvänum Mat & Malt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.